Ağlayarak Uyanma
188 görüntüleme
N
Nazlı
19 Mart 2026 21:24
Bebeğim 7.5 aylık. Ve son 1 haftadır uykudan 1 saat sonra çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor. Sakinleştirmek zor oluyor. Diş sancısı mı yoksa ortam değişikliği mi anlamadım. Sürekli uykusunda hareketli ve dönmek istiyor. İstediği pozisyonu alamayınca iyice ağlamaya başlıyor. Sebebi ne olabilir bilemedim açıkçası
H
Hakime S.
Premium Üye
19 Mart 2026 21:39
Rahat hareket edemediği için ağlıyor benim bebeğimde park yatak ta o sorunu yaşıyordu sonra daha geniş rahat edebileceği bir ortamla sorun çözüldü
N
Nazlı
19 Mart 2026 21:44
Rahat hareket edemediği için ağlıyor benim bebeğimde park yatak ta o sorunu yaşıyordu sonra daha geniş rahat edebileceği bir ortamla sorun çözüldü
E
Eliff
19 Mart 2026 22:20
Bu burum yaklaşık 1 ay falan devam ediyor sonra eski haline dönüyor bizde şimdi 2 3 günde bire düştü bu çığlık çığlığa uyanmalar
B
Berkan D. ..
Premium Üye
19 Mart 2026 22:44
Aynısını yaşıyoruz aynı birebir. Hatta bunu yazmak için girmiştim.Bizimki de 7.5 aylık sorunu çözerseniz yazabilir misiniz?
M
Melike G.
19 Mart 2026 23:31
Benim bebeğimde 5 aylık aynı şekilde gece uykularımız çok düzensiz oldu yanımda yatırıyorum dönmeye başladığı için o yüzden mi acaba rahat yatamıyor mu
F
Ferdane Y. Ö.
20 Mart 2026 01:46
Benim ki de 4.5 aylık yeni yeni dönmeyi öğrendi yatakta hafiften yan dönüyor emziği düşürüyor hemen ağlamaya başlıyor uykusu bölünüyor
G
Gülçin P.
20 Mart 2026 21:44
Benim oğlum 1 yaşında ama neredeyse 8 aylıktan beri gece uykusuna yattıktan bir saat sonra ağlayarak uyanıyor sonra tekrar uyutuyorum. Ancak şimdi o kadar çok dönüyorki ordan oraya doğru düzgün o da bende uyuyamıyoruz. Yanıma alıyorum çok döndüğü icin rahat bir uykusu yok. Ortam 23-24 derece üzerini hiç örtmüyorum. Pumuklu bir pijama giydiriyorum. Ama o kadar çok yoruldumki bir çözümü varsa yazar mısınız
C
Ceren c.
20 Mart 2026 21:47
Benim oglumda 3 kere oldu. Sadece ağlayıp tepki vermiyordu. 3 dk boyunca hiç durmadan gözleri kapalı bagiriyordu. Çok korkunçtu. Uykulumhibi kafası arkaya düşüyordu. Doktor normal dedi. Çok şık olmadıkça önemli değil demişti. 1 yaşında iken kan testi verdiğimizde B12 ve demiri de düşük çıkmıştı
Yükleniyor...