Ağlayarak Uyanma
126 görüntüleme
R
Rabia Ç. ..
17 Şubat 2026 23:31
Oğlum 5 gün sonra 10 aylık olucak son zamanlarda uykusundan ağlayarak uyanıyor. Gözleri kapalı ağlıyor ve zor sakinleşiyor biraz önce yeniden oldu ama daha şiddetliydi sakinleştiremedim bu neden olur ya? Uykusunda sürekli korkuyor ayağımda sallarken veya kucağımdaykende bunu yapıyor bu kadar kötü değildi bugün iyice kötüydü ne yapacağımı biledim
B
Bahar Ö.
17 Şubat 2026 23:39
Ayrılık kaygısı olabılır benımde bebegım 11aylık aynı durumu yasıyorum uykusayken aglamaya baslıyor ben yanındayım senın dıyorum bıraz sarılıp yenıden yatıyor ten tene temas cok ıstıyor
R
Rüveyda M. ..
18 Şubat 2026 00:21
Benimde bebeğim bugün 10 aylık oldu 2 3 gündür sürekli ağlayarak kalkıyor yatarken ağlayarak yatıyor ne olduğunu bende anlamış değilim ama evet son zamanlar bana yapışık gezmek istiyor sürekli bacaklarımda geziyor
R
Rabia Ç. ..
18 Şubat 2026 09:01
Ayrılık kaygısı olabılır benımde bebegım 11aylık aynı durumu yasıyorum uykusayken aglamaya baslıyor ben yanındayım senın dıyorum bıraz sarılıp yenıden yatıyor ten tene temas cok ıstıyor
R
Rabia Ç. ..
18 Şubat 2026 09:02
Benimde bebeğim bugün 10 aylık oldu 2 3 gündür sürekli ağlayarak kalkıyor yatarken ağlayarak yatıyor ne olduğunu bende anlamış değilim ama evet son zamanlar bana yapışık gezmek istiyor sürekli bacaklarımda geziyor
R
Rüveyda M. ..
21 Şubat 2026 00:38
Bizde ayrılık kaygısıyla ilgili stabil durum yani bi süredir aynıyız. Onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum bizdeki durumun ya