Ağlayarak Uyanma

182 görüntüleme
N

N.

23 Ocak 2026 04:12
Kızlar merhaba, bebeğim 13 gün sonra tam 4 aylık olacak iki gündür geceleri uykusundan ağlayarak uyanıyor. normal de uyku düzeni bı bebek ne olduğunu anlamadım durumu yaşayacan var mi
A

Ayşe Ş. ..

23 Ocak 2026 04:21
Büyük ihtimalle dişleri gelişiyor.
N

N.

23 Ocak 2026 04:22
Ne önerirsiniz
N

N.

23 Ocak 2026 04:22
Çaresiz kalıyorum bazen anlamlarına
N

N.

23 Ocak 2026 04:23
Aglamalarina
F

Figen ..

23 Ocak 2026 06:25
gece yatmadan diş etlerini rahatlatabilirsiniz elinizle kaşıyabilir veya takviyelerden yardım alabilirsiniz
İ

İpek B. Z.

23 Ocak 2026 13:59
4. ay atağında normal böyle ağlayarak uyanma, uyumadan evvel katila katıla ağlama... Muhtemelen bebeginizin atak dönemi başladı. Arada böyle huzursuzluk, hırçınlık olacak maalesef. Ama hep böyle devam etmeyecek merak etmeyin. Mesela 2 3 gün uykusu bozulur, sonra düzelir, yine bozulur. Sürekli kucakta gezmek ister, oturunca ağlar. Arada iştah gider, emmez ya da mama içmez sonra düzelir, yine bozulur. Yaklasik 1 ila 1bucuk ay zor bir atak dönemi ama bitince cok güzel olacak merak etmeyin ❤️ Etkilesimi artacak, gülücükler kahkahalar başlayacak ❤️
G

Gizem

23 Ocak 2026 14:57
Aynısını bizde yaşamıştık atak haftasında olabilir 4. Ay atağı biraz sabır işi gerçekten bol bol sabır diliyorum
N

N.

24 Ocak 2026 00:19

İpek B Z

4. ay atağında normal böyle ağlayarak uyanma, uyumadan evvel katila katıla ağlama... Muhtemelen bebeginizin atak dönemi başladı. Arada böyle huzursuzluk, hırçınlık olacak maalesef. Ama hep böyle devam etmeyecek merak etmeyin. Mesela 2 3 gün uykusu bozulur, sonra düzelir, yine bozulur. Sürekli kucakta gezmek ister, oturunca ağlar. Arada iştah gider, emmez ya da mama içmez sonra düzelir, yine bozulur. Yaklasik 1 ila 1bucuk ay zor bir atak dönemi ama bitince cok güzel olacak merak etmeyin ❤️ Etkilesimi artacak, gülücükler kahkahalar başlayacak ❤️

Çok teşekkür ederim içim rahatladı 🌼
N

N.

24 Ocak 2026 00:20

Gizem

Aynısını bizde yaşamıştık atak haftasında olabilir 4. Ay atağı biraz sabır işi gerçekten bol bol sabır diliyorum

Teşekürler 🥹
M

Masalın A.

24 Ocak 2026 21:29
Biz de bugün tam 4 aylığız. Son 4-5 gündür ağlayarak uyanmalar, uykuya geçememeler, memeyi bazen alıp bazen almama, uyku süresi azlığı, uykuya geçememe var. Normalde böyle değildi. Dün doktor kontrolümüz vardı. [4.ay](4.ay) atağı yüksek ihtimalle dedi biraz da diş yerleri belli olmuş ama daha varmış ondan da olabilir dedi.
N

N.

25 Ocak 2026 22:56

Masalın Annesi

Biz de bugün tam 4 aylığız. Son 4-5 gündür ağlayarak uyanmalar, uykuya geçememeler, memeyi bazen alıp bazen almama, uyku süresi azlığı, uykuya geçememe var. Normalde böyle değildi. Dün doktor kontrolümüz vardı. [4.ay](4.ay) atağı yüksek ihtimalle dedi biraz da diş yerleri belli olmuş ama daha varmış ondan da olabilir dedi.

Evet önden iki diş beyaz beyaz baya belli diş atak hepsi karıştı sanırım Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir