Ağlayarak Uyanma

112 görüntüleme
T

Tuğba E.

23 Ağustos 2025 13:57
Bebeğim 4,5 aylık. Yaklaşık iki üç haftadır uykudan ağlayarak uyanıyor: gündüz uykusundan her zaman değil ama bazen. Niye böyle yapıyor anlamadım.
Y

Yaren B.

23 Ağustos 2025 13:58
Benimkide 4.5 aylık ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Diş, 4. Ay atağı ve burun tıkanıklığı diye düşünüyorum.
T

Tuğba E.

23 Ağustos 2025 14:00
Burun tıkanıklığı sadece hastayken mi oluyor :( çünkü bebeğim hasta değil çok şükür sadece bazen burnundan hırıltı geliyor
Z

Zehra U.

23 Ağustos 2025 14:16
Benimki de 4,5 aylık burnunda hırıltısı yok ama gündüz uykusunda sürekli bağırarak uyanıyor kucağıma alıp tekrar salladığımda uyuyor gece uykusunda da son zamanlarda ağlamaya başladı en azından gece ağlamıyor diye rahattım o da gitti
Z

Zehra U.

23 Ağustos 2025 14:17
Bir tek benim başıma geliyor zannediyorum ama burda bazı mesajları okurken yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor 4,5 aydır ne gece uykum nede gündüz uykum var sürekli sallayarak uyuyor uykusunda bile sallamam gerekiyor uyurken odanın içinde kimseyi yürütmüyorum bile ama çok yoruldum kafam artık almıyor kamburlaştım
M

Mflblgşfşçg

23 Ağustos 2025 14:27
16aylık kızım hala geceleri canı yanarmış gibi cıglık atıp aglayarak uyanıo nedenini hala bulamadım babam sen ne bicim annesün bi cocugun neden agladınj bulamadın diyo🤧🤧🤧 dogdugundan beri gazlı kolik bebekti üstte 6altta 4dişi var azılar cıkmadı henüz bakalım(emmeden uyumuyor) pışpılamayla uyumuyor malsf
Ceren Ç.

Ceren Ç.

23 Ağustos 2025 16:33
benimde bebeğim aynı 4,5 aylık son 1 haftadır ne doğru düzgün uyuyor ne bişey. önceden gece 4 5 saat kesintisiz uyurdu normal sessiz uyanırdı şimdi saat başı gece ağlayarak uyanıyor. gündüzde aynı uykuları cok kısa 20 dk ondada ağlayarak uyanıyor. ben demir damlasına başladıgımız için gaz yapıyor huzursuzluk yapıyor sanmıştım ama 4. ay atağımıdır nedir anlayamadım geçmiyor
T

Tuğba E.

23 Ağustos 2025 16:58
Yalnız değilmişim gerçekten şu an gece uykusuna çok zor dalan oğlumu parka getirdim ordan yazıyorum. Parkta uyutup eve dönüyorum yoksa çığlık kıyamet :(
Ceren Ç.

Ceren Ç.

23 Ağustos 2025 21:06
insallah hepsi geçecek atlatacağız bu atakları🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir