Ağlarken Sürekli Katılma

130 görüntüleme
Ç

Çisem ..

21 Haziran 2025 12:23
Merhaba 15 aylık kızım doğduğundan beri ağlarken katılıyor üfleyerek kendine getiriyoruz bi defa bayıldı bunun sebebi nedir ve geçici bir durum mu ne yapabilirim?
A

Aydan E.

21 Haziran 2025 12:25
nörolojik muayene yaptırmalısınız bence ve katılma nobetlerının de vıdeosunu cekıp çocuk nörologuna gosterin
Ç

Çisem ..

21 Haziran 2025 12:27
Video çekecek kadar uzun sürmüyor üflediğim anda kendine geliyor
G

Güler T. ..

21 Haziran 2025 13:05
Çocuk doktoruna götürdünüz mü hiç.
Ç

Çisem ..

22 Haziran 2025 21:34
Evet aylık kontrollerimiz olduğunda söyledim ama çok üstünde durmadı doktorumuz çok
Esra D.

Esra D.

22 Haziran 2025 21:39
Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle. Üflemek bazen şoka girmelerine sebebiyet verebiliyormuş doktorumuz yapmayın demişti bize kızımda katılıyor ağlarken ama şimdiye kdr herhangi bi sorun yaşamadık.
N

Nihan G.

23 Haziran 2025 05:24
Benim oğlum da 14 aylık. Aylardır öyle ağlıyor. Biz üfleme denemedik . Çok zor soğuyor. Doktor distir dedi. Kan sonuçları iyi. Sadece hgb düşük yani kanı o da buna sebep olmaz dedi.
Ç

Çisem ..

24 Haziran 2025 07:15
Bunu duymak beni çok korkuttu çünkü ben de doktordan duyarak bunu yapıyorum. Peki siz ne şekilde kendine getiriyorsunuz bi kez nefessiz kalıp bayılmıştı
Ç

Çisem ..

24 Haziran 2025 07:17
Düş gibi bişey olamaz çünkü mesela şiddetli düştüğünde bu hale geliyor durup dururken ağlama değil yani. Bizim de demirimiz çok düşük hep şurup kullanıyoruz az az yükseliyor
G

Güler T. ..

24 Haziran 2025 16:03
Kalple ilgili bazı sıkıntılarda bayılmaya sebep olabilir diye biliyorum. Çocuk kardiyoloji varsa bir gösterin belki birşey yoktur içiniz rahat eder.
Ç

Çisem ..

25 Haziran 2025 10:20
Kalp aklıma gelmemişti göstereceğim teşekkür ederim
N

Nihan G.

26 Haziran 2025 20:29
Benimkinin acı eşiği çok düşük diye böyle olduğunu düşünüyorum diş sancısından diye düşünüyorum, 2 3 aylikken de gaz sancisindan çok çığlıklar atarak ağlardı. Biz ilgisini bi şeylere çekmeye çalışıyoruz surekli. Ama en etkisi suyu çok seviyor. Kuvetine oturuyoruz suya bi şeyi kalmıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir