Ağlarken Morarma
238 görüntüleme

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 16:15
oğlum 1 yaşında her ağladığında değil ama bazen düştüğüne ağlıyorsa mesela nefes alamıyor morarıyor ağlarken yüzüne üflüyorum bi kaç kez öyle kendine geliyor bunu yaşayan var mı bi nedeni var mıdır korkuyorum morarınca
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:44
Yaa çok gecmıs olsun benim kızım da sürekli böyle oluyordu bence bir nörologla görüşün çünkü bebeklik yaştan 5 yaşa kadar katılma nöbeti oluyormuş zaten araştırırsanız da katılma nöbeti diye çıkıyor karşınıza doktor bana dedi ki baktın o sekılde oluyor bebegını yan yatır kalp ve beyin aynı hiza da olacak sekılde olsun diye

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 21:45
Yaa çok gecmıs olsun benim kızım da sürekli böyle oluyordu bence bir nörologla görüşün çünkü bebeklik yaştan 5 yaşa kadar katılma nöbeti oluyormuş zaten araştırırsanız da katılma nöbeti diye çıkıyor karşınıza doktor bana dedi ki baktın o sekılde oluyor bebegını yan yatır kalp ve beyin aynı hiza da olacak sekılde olsun diye
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:50
ya inşallah sağlıkla büyütürüz çok zor oluyor gerçekten gideceğim

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 21:51
Gerçekten çok zor ama korkmayın gerekirse video çekebiliyorsanız video cekın elinizde olsun daha çok ilgilenin yere yatırdınız bak oğlum ben buradayım yanındayım korkma gibi sevgi sözcükleri söyleyin bu onu rahatlatır birde değerlerine baktırın bizim kan değerlerimiz düşünce böyle oluyuruz
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:52
kan değerleri düşük maalesef demir kullanıyoruz 5 ml ve b12

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 21:54
Onu düzenli verin hangisini kullaniyorsunuz
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:54
kan değerleri düşük maalesef demir kullanıyoruz 5 ml ve b12

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 21:55
Bize doktorumuz ferro sanal vermıstı em iyi bu toparlar demıstı gerçekten bir ayda da o düzelti bizi kabızlık yaptı ama yapacak bir şey yoktu
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:57
doktor şurup verdi ferro en iyi bu yükseltir dedi demir için. b12 de sprey şeklinde. sizde çok uzun sürüyor muydu daralma ben müdahale etmeden açılmıyo gibi oğlum

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 21:58
ferro bir ayda düzeltir düzenli kullanın birde zeytin yağı tüketin bizim de 1 dakika sürüyordu sonra kendine gelince daha çok ağlıyor seviyorum öpüyorum sakinleştiriyorum son zamanlarda yani yalnız bıraktırmamaya ağlatmamaya çalışıyorum biz birde epilepsi hastasıyız daha çok gözümüzün önünde oluyor
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:58
ya bizde kan değerleri bi kaç değeri de böyle oynatmıştı korkmuştum düzeliyorsa rahatladım hala düzelmez diye korkum var anne olmak çok zormuş
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 21:59
Allah yardımcınız olsun inşallah bi an önce iyi olurlar

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 22:04
Amin cümlemizinki inşallah nörolga gitmeyi ihmal etmeyin
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 22:11
siz epilepsiyi nöbet geçirince mi farkettiniz yoksa nörölog muayenesinde mi

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 22:13
Yaa kızım ıkı kez bayıldı ben normal bisey zannettim her ikisinde de doktora gittim 2. De egg çektirdik temi çıktı aradan 15 gün geçti tekrar egg cektırdık 10 gün sonrasında da kızım çok kötü bir nöbet geçirdi acile gittik EEG sonucunu acilde öğrendik kızıma epilepsi teşhisi kondu zaten 3. Nöbette ben video çektim doktorum videoya bakarak epilepsi teşhisi koydu
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 22:17
çok geçmiş olsun zamanla nöbetler azalıyor ilaçlarla diye biliyorum ben özel eğitimde öğretmenlik yapıyorum bi çok öğrencimin nöbetleri zamanla kayboldu

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 22:27
Yaa çok teşekkür ederim burda böyle biregitmenle sohbet etmek çok güzel oldu genetik test verdik hamdolsun o temiz çıktı epilepsi paneline bakacaklar oda 5 ayı bulur sonucu bakalım epilepsiyi yatkınlık var mı inşallah bu da temiz çıkar anne olmak zor hemde çok son 8 ay da Allah biliyor nefes alma da farklı birsey hissetsem soluğu hastanede alıyorum resmen
G
Gülcan Ş.
15 Ağustos 2026 22:35
anne olmak o kadar zor ki kendi çocuğumda ben bile kaç kere tereddüte düşüyorum her şeyine takılıyoruz maalesef bende teşekkür ederim ☺️

Ayşe D.
15 Ağustos 2026 22:56
yaa işte işin garip tarafı çok çeşidi var epilepsinin tanı koymak bir anne için zor acabalarla yaşıyoruz resmen ama Allah da derdi sevdiği kuluna verirmiş bu süreçte sadaka ve dua beni çok rahatlattı Allah la bir olduktan sonra merak etmeyin bişey olmaz
Yükleniyor...