Ağlaması Bitmiyor Yardım
185 görüntüleme

Sümeyye Ş.
13 Mayıs 2026 19:40
Bebeğim 4 ay 27 günlük oldu 2. Ayda başlayan akşam ağlamaları tekrar başladı ve bu sefer asla susmuyor kandıramıyoruz yine her akiam alarm gibi 6-7 arası baslıuor. Neredeyse beş aylık olcak bu durumu yaşayan var mı bu aylarda nolur yardımm😢😢
K
Kübra P.
13 Mayıs 2026 19:58
Karın bölgesine masaj yap acıelma yağı sür ve su sesiyle pişpiş sesi var youtube de aç oda loş ışık olsun göz teması kur çok sakın ol benim bebeğimde öyleydi mide rahatsız oluyor o yüzden ağlıyor duşda çok iyi geliyor
M
Meryem A.
Premium Üye
13 Mayıs 2026 20:21
Bebeğim o aylarda değil ama çok fazla ağlamalı gün ve gece geçirmiş biri olarak deneyimlerimi paylaşayım. Öncelikle akşam ağlamaları genelde gündüz uykusunun düzensizliği ya da çok uyarılmaktan oluyor. Ağlıyor diye susturmak için sürekli farklı pozisyona sokmayın bebeği. Mutlaka diğer yöntemlere göre az da olsa iyi gelen birşey vardır onu sürekli tekrar edip o yöntemle sakinleştirmeye alıştırmaya çalışın. Bebeği siz fark etmeden sürekli rahatsız eden birşey olabilir. Ben rutin olsun rahatlasın diye her akşam banyo yaptırıyordum o daha da delirtiyormuş onu fark ettik 😇 Bir arkadaşın bebeği de karanlıktan ağlıyormuş hep ışık açık yattıklarını söylemişti benimki akşam camdan bakarak şşşşş sesiyle sakinleşiyordu ama artık işe yaramıyor 😂 Ben artık çözümü şöyle bulmuştum, altı temiz tok gazı yok vücudunda onu rahatsız eden birşey yok o zaman ağlamasının geçmesini bekleyeceğim diğer geceler gibi bu da geçecek…. Olabildiğince siz sakin kalan destek olan biri varsa 15 dakika yarım saat gibi aralıklarla paslaşın bazen sadece ağlıyorlar…. Enerjisini öyle atıp sakinleşiyor olabilir emzik tutmaya başlayınca(o da çok zor oldu) daha sakinleşti bizimki
Yükleniyor...