Ağlama Uykusuzluk Huzursuzluk Hocam Bakar Mısınız
114 görüntüleme
S
Sevda ..
20 Haziran 2025 03:38
54 günlük kız bebek 2 3 gündür artan bir huzursuzluk uykuya gecememe derin dalmakta çok zorlanıyor hemen uyanıyor ağlayarak. 2 gündür 3 defa sulu kaka. Gaita temiz. Ast 42.3 Alt 39.3 kreatinin 0.24 bilirubin total1.88
Bilirubin direkt0.34 sodyum 135 aç olduğunu düşünerek mama veriyorum reddediyor yemiyor uzun zamandır hapşırık var. Son zamanlardada öksürük anne sütü ve mama ile besleniyor azda olsa .
Bilirubin direkt0.34 sodyum 135 aç olduğunu düşünerek mama veriyorum reddediyor yemiyor uzun zamandır hapşırık var. Son zamanlardada öksürük anne sütü ve mama ile besleniyor azda olsa .
B
Berna G. K.
20 Haziran 2025 04:03
Aynısını yaşadım 61 günlük şuan. Anne sütü veriyorsanız neden mama veriyorsunuz ki o kadar büyük değil mideleri yani huzursuzluğun sebebi açlık değil 8. Hafta atağı yaşıyorsunuz sabredin geçecek
S
Sevda ..
20 Haziran 2025 06:38
Daha önce yetmiyordu ondan veriyordum insanda psikolojik olarak sürekli yetmiyor algısı oluyor ve memeden sonra her agladiginda yine aç mı düşüncesi oluyor ve mama teklif ediyorum belki açtır diye
S
Sevda ..
20 Haziran 2025 06:39
Teşekkür ederim 8.hafta dan dolayı mı böyle bana kayısı yedin ondan ishal olmuş olabilir dediler
B
Berna G. K.
20 Haziran 2025 07:00
Ben hep kayısı yiyorum. Mevsiminde olan tüm meyveleri yiyebilirsiniz ama mevsim dışı bişe yemeyin. Hala huzursuzluk yapıyor bazen ben süte bağlamıyorum onunda canı sıkılıyor sonuçta yat yatt alın gezdirin müzik açın bi şekilde sakinleşir :)
S
Sevda ..
20 Haziran 2025 07:14
Anlık hiç belli olmuyor durumları elimden geleni yapıyorum umarım atak haftasındandır bende hasta mı bişey mi var diye tedirgin oldum 😊
B
Berna G. K.
20 Haziran 2025 09:19
Yok yaa bu bebişler herşeyi ağlatarak anlatmaya bayılıyor bence. Benimkide hapşırıyor öksürüyor odayı havalandırıp tozunu alıyorm bide kıyafetleri ütülüyorum. Kafaya takmayınca bişe olmuyor bence. Mız mız da olabilir benim kızım gibi herşey ağlayarak anlatması yani. onu oyalamaktan yoruldum artık
S
Sevda ..
20 Haziran 2025 11:02
Belkide olabilir dediğin gibi sağlıklı olsunlarda Allah güç kuvvet versin bize bisekilde idare edicez😂