Ağlama Krizleri-uykuya Direnç

155 görüntüleme
K

Kübra Ç.

9 Haziran 2026 10:12
merhaba, 7 ay 18 günlük(32 hafta) bebeğim uykuya geçişte çok direniyor. Yatağına bıraktığım an ağlamaktan katılıyor. Gece beslenmelerimiz zaten facia. 2-3 kere uyanıyor. Memedeki süt yeterli gelmediğinde hiç dalamıyor. Mama yapıyorum, yine uyanıyor. Delirmek üzereyim. 06.00/10.00 arasından bu yana uyutmaya çalıştım, bebek arabasında uyudu. Ne saçımı toplayabildin ne de 1 bardak su içebildim. Neyi var bilmiyorum gelişim atağındandır diye düşünüyoruz ama inanılmaz yıprandım. Sizlerde de bu ay aralığında olmuş muydu tüm bunlar?
M

Meliha T.

9 Haziran 2026 10:26
Merhaba [8.ci](8.ci) ay atağı gelmiş ve aynı zamanda dişlerde başlıyor bizimde o ayda her şeyimiz alt üst olmuştu uyku direnci hat safhadaydı 2-3 haftaya yakın sürüyor ve sütünüz yetmiyor diye boşuna mama yapmayın tamamen gelişim atağı biz aynı yatakta uyuduğumuz için gece uyanınca emip tekrar uykuya dalması kolaylaşıyordu tabi bu bizim deneyimimiz sizden ayrı kalmak istemiyor kucakta vs daha fazla kalmak istiyorlar bu süreçte anneler yıpranıyor tabi ama gelip geçiyor bu günlerde merak etmeyin ❤️🩹
A

Aslıhan G.

9 Haziran 2026 10:28
Muhtemelen 8. Ay atağında , konu biraz daha ileriye taşınacak ve sizi odadan dahi dışarı çıkartmayacak :) geçici süreçler çok yıpratıcı fakat yalnız değilsiniz .
K

Kübra Ç.

9 Haziran 2026 10:43
Çok teşekkür ediyorum🥹
Elvan C.

Elvan C.

9 Haziran 2026 11:18
7 ay 15 günlük kızımla aynı durumdayız üstüne birde grip oldu 😞asla bensız durmuyor gün içinde uyurken delirmenin sınırındayım ama geçecek inşallah 🙏 eşimin işe gitmesine o kadar özeniyorum ki anlatamam kendıme yarattığım hiç bir özel alanım kalmadı
K

Kübra Ç.

9 Haziran 2026 11:22
Elvan Cengiz
7 ay 15 günlük kızımla aynı durumdayız üstüne birde grip oldu 😞asla bensız durmuyor gün içinde uyurken delirmenin sınırındayım ama geçecek inşallah 🙏 eşimin işe gitmesine o kadar özeniyorum ki anlatamam kendıme yarattığım hiç bir özel alanım kalmadı
Aynıyız, üstelik yaşadığımız şehirde hiçbir tanıdığım yok. Kendi kendime istemsizce söyleniyorum, sesim bazen yükseliyor sonra bebeğim duydu mu, etkilendi mi acaba diye kahroluyorum. Eğer kendi kendime duygumu dışarı atmasam hepten kitleniyorum. Tek isteğim bebeğimin mutlu olması. Umarım gerginliğim onun aklında kalmıyordur😪
Elvan C.

Elvan C.

9 Haziran 2026 11:29
Kübra Çelik
Aynıyız, üstelik yaşadığımız şehirde hiçbir tanıdığım yok. Kendi kendime istemsizce söyleniyorum, sesim bazen yükseliyor sonra bebeğim duydu mu, etkilendi mi acaba diye kahroluyorum. Eğer kendi kendime duygumu dışarı atmasam hepten kitleniyorum. Tek isteğim bebeğimin mutlu olması. Umarım gerginliğim onun aklında kalmıyordur😪
umarım onların gözünde gergin , stresli bi anne olarak kalmayız 🙏 ben dogma büyüme yaşadığım yerdeyim ama yıne yalnızım dısarıdada benden başkasında degıl o yüzden ikiz bebekli arkdslar benden rahat birazda biz çok takıntı yaptık heralde kendımede kızıyorum . Uykusu maması emmesi ortamı bozulmasın dedıkce bize sardı bebeler
K

Kübra Ç.

9 Haziran 2026 11:34
Elvan Cengiz
umarım onların gözünde gergin , stresli bi anne olarak kalmayız 🙏 ben dogma büyüme yaşadığım yerdeyim ama yıne yalnızım dısarıdada benden başkasında degıl o yüzden ikiz bebekli arkdslar benden rahat birazda biz çok takıntı yaptık heralde kendımede kızıyorum . Uykusu maması emmesi ortamı bozulmasın dedıkce bize sardı bebeler
Evet maalesef eşim de devamlı tetiktesin bırak ağlasın diyor. Bir furbolcuyu düşün, her mevkiide oynayabilir mi diyor😄 max erkek yorumu. Evet her mevkiide oynuyorum, bebek bakımı, ev temizliği, düzeni, yemek, vs… umarım iyi bir anneyimdir, bebeğimizi bizden başka böylesi bi aşkla kim sevebilir ki zaten, geçecek inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir