Ağlama Krizi

137 görüntüleme
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 17:43
Bebeğim 2.5 aylık bu sabah gayet iyiydi havalar da sıcak ona göre giydirdim dışarı çıktık ailemin yanına gittik açık havada üstü örtülü uyudu sonrasında huzursuzluk ve ağlama krizlerine girdi memede dahi ağlamak istedi susturamadım uykusu da vardı uykuya geçiremedik gaz diye düşündük gazı da yok şimdi zar zor memede uyudu acaba ne olmuş olabilir çok endişeleniyorum bir yeri mi acıdı incindi yanlış bir hareket mi yaptık diye. Eşim benden daha tedirgin 🥺
M

Melis Y.

17 Temmuz 2025 17:48
Sicaklamistir. Sıcaklar başlayınca benim kızımda ilk adapte olamadı. Klimada yoktu evde 2 3 gün uyurken çok ağladı. Uykusundan çok uyandi. Sonra alıştı. Sıcak carpmistir
M

Melis Y.

17 Temmuz 2025 17:49
Bir de o aylarda sebepsiz bazı ağlamalar vardı. 1 saat nerdeyse susturamadigim olmuştu. Sonda uyuyup uyanınca hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 17:51
Sadece kucakta gezdirince duruyor yatağa koyduğumuz an ağlamaya başlıyor katıla katıla korkuyorum bilinçsiz bişey mi oldu diye umarım dediğiniz gibidir yanıtınız için teşekkür ederim
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 17:52
Ben şimdi uyanınca yine aynı şeyler mi olacak diye endişeliyim ilçe hastanesinde doktor da yok.
E

Ebru Ç.

17 Temmuz 2025 17:57
Kızım 3 buçuk aylık olmak üzere ben bu belirtileri doğduğundan beri yaşıyorum birşeyi yanlış yapmıyoruz gaz sıkıştırıyor gün içinde çok uyarılıyor fazla ışık fazla ses fazla insan bi zaman sonra bünye kaldıramıyor ağlayarak tepki koyuyo
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 18:07
Evet fazla insan vardı gerçekten sevdiler kucakta acaba onlar mi bilmeden bişey yaptı diye düşünmeye başladım şu an uyuyor ama uyanınca yine aynı olursa ne yapacağım bilmiyorum
M

Melis Y.

17 Temmuz 2025 18:08
Valla 1 saat ağladığı zaman ne memede sustu. Mama verdim yemedi. Memede bile katıla katıla ağladı. Sonra biraz sakinleşince meme verdim emerken uyumustu. Uyanınca normale döndü. Arkadaşıma sordum. O da yaşamıştı benzer durum. Niye azaldı hala bilmiyorum. Hiçbir sebep yoktu. Ben birsey yaptığınızı düşünmüyorum. Huzursuz olmuştur bebek. Ya da pişik işçilik falan var mı sırtında bakın bence. Bu dönemler çok sıcak koltukalti ve bacak arası gibi yerlere de pişik kremi sürün. Ve boyun altlarına mutlaka kontrol edin
E

Ebru Ç.

17 Temmuz 2025 18:08
Kendini böyle şartlama uyanınca yanına yat sev konuş rahatlatmaya çalış ben neler neler yaptım kendi başıma hemde tekken :) sen yanlız değilsin bu çok güzel bir şey
Merve K.

Merve K.

17 Temmuz 2025 18:10
Uyanınca ılık bir duş aldırıp masaj yapabilirsiniz. Gaz için karın bölgesini de rahatlarır duş bebekleri sakinleştiriyor. Sıcak etkisini de atar böylece. Bazen bebekler fazla sevildiğinde ağırlık oluşabiliyor üzerlerinde. Nazar diye bir gerçekte var maalesef. Şifa bulsun inşallah 🙏🏻
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 18:11
Her şeye baktım Melis hanım günlük kontrol ediyorum mutlaka sıcak diye günlük banyo da yaptırıyorum ama yine de tekrar kontrol ederim. İnşallah geçici bişeydir şu an korkudan kucağımdan indiremiyorum uyanır ağlarsa ne yaparım diye.
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 18:13
Evet Ebru hanım bu açıdan çok iyiyiz ama bişeye çözüm bulamayınca hepimiz geriliyoruz özellikle babası çok teşekkür ediyorum biraz sakinledim sizlerle 🙂
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 18:14
Maalesef Merve hanım bende nazar diye de düşünüyorum ama hep derler ki öyle düşünme düşündükçe çekersin kendine. Okuduk dualarını inşallah geçicidir
G

Gizemm

17 Temmuz 2025 18:39
Benim kızım 4 aylık annemlere gidince bile ağlıyor istemiyoru farklı bir ev çocuk kendi evini odasını istediği için öyle yapıyor kızı arabayla gezmeyi seviyor eşim hep arabayla gezdirir kalabalığa hiç gelemiyor ağlama krizleri geçiriyor kucağımda uyuyor kucağımda bırakınca ağlıyor. Çocuk alışmadığı için öyle yapmıştır ortam değişince gaz sıkışmasıda onlardan biri biz gazı yok diye düşünüyoruz ama gazları oluyo bazen anne baba olarak anlıyamıyoruz onları. Çocuğunuzun yanına uzanın konuşun sevin o uyanına tedirgin bakışlarla bakmayın çocuk anlıyor bizden onlara geçiyor mutlu bir şekilde vakit geçirin etkisi olucak.
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 19:08
Doğru söylüyorsunuz her gidişimizde ufaktan huzursuzluk seziyordum gazda var bilemediğimden panik yapıyorum bende
Yeter O. .

Yeter O. ..

17 Temmuz 2025 19:27
Bu mesajınızı okuyunca hemen nazar aklıma geldi bizdede çok sevilince kız katıla katıla ağlıyor kaynanam okuyor ve geçiyor size tavsiyem bir yere giderken toplum içine Nas süresi Felak Suresi okuyup gidin etkisi çok fazla rabbim yardımcınız olsun
G

Gamze ..

17 Temmuz 2025 19:44
Az önce eşimle kesin nazar oldu diye düşündük okuduk da şimdi uykuda sürekli kovranıyo ayrıca gazı da olmuş inşallah geçer tez zamanda teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir