Ağlama Krizi
142 görüntüleme
G
Görkem C.
20 Haziran 2025 17:41
3 aylık oğlum aç olmasına rağmen mama verdiğim esnada çığlık çığlığa bağırıyor, bir iki yudum içip ağlıyor, sütüm yetmediği için çoğunlukla mama takviyesi veriyorum arada emiyor yalnızca ama 3-4 gündür ne emebiliyor ne de biberonla içebiliyor ayakta gezdire gezdire bazen azda olsa içirebiliyorum, bunun sebebi ne olabilir?

Nazife ..
20 Haziran 2025 18:06
Mamayı kabul etmiyor diye düşünüyorum aynısını bende yaşadım mama değişikliği bile denedik ama istediğinin mama değil emmek olduğunu anladım diş ağrıları 3. ayda başlayabiliyor belki onun huzursuzluğu yaşıyor olabilir
G
Görkem C.
20 Haziran 2025 18:14
Mama değişikliğini deneyebiliriz fakat aynı sıkıntı emerkende var iştahla emmek istiyor verdiğim anda 1-2 kez cektikten sonra ağlamaya baslıyor sonrasında tekrar almıyorda ne yapacağımızı şaşırdık valla
S
Sevda D.
20 Haziran 2025 18:53
Dr.sordunuz mu.Muayene ettirdiniz mi? Kulak agrisi yasiyo olabilir emerken meme yada biberon yada siz ac saniyosuz ama belkide henuz acikmamis olabir.Mesela benim oglum hic dr.soyledigi saat ve ölçude yemedi.Mama kullaniyordum ben de.Ornegij 180 cc yemesi gerekirken 120 ile doyuyodu.Ac oldugu halde dediginjz icin soruyorum kac saatte bir besleme yapiyosunuz mesela? Cok zor o kadar kucukken gercekten anlamak.Bende hep neden az iciyo mamayi kafayı yerdim.
G
Görkem C.
20 Haziran 2025 20:24
Normalde 3saatte bir besliyorum 140-150cc civarı içiyordu hep, şu 3-4 gündür zar zor 30 ya da 60 cc anca içebiliyor sürekli ağlıyor sanki yuttuğu anda sancı giriyo kıvranıp ağlıyor acile götürdüğümüzde gaz sancısı olabileceği söylendi fakat bu gaz yalnızca beslenirken mi var anlayamadım, detaylı muayeneye henüz götüremedik farklı bir sebebi var gibi ama bilemiyorum
E
Edanur Ö.
21 Haziran 2025 09:01
Hem üstten hem alttan gazını çıkarın aynı şeyi emerken de yapıyorsa muhtemelen gazdır
G
Görkem C.
21 Haziran 2025 13:00
Alt gazını sürekli çıkarıyor aslında, üst gazı bazı zamanlarda uğraşmamıza rağmen çıkmıyor, gaz sorunumuz hemen hemen doğduğundan beri var ama beslerken hiç böyle yapmazdı😔 batın ultrasonuda yaptırdık bi sıkıntı olmadığını söylediler
M
Melike K.
21 Haziran 2025 13:08
Gaz olabilir ya da diş sancısı başlamış olabilir mi ki? Çünkü Osman hoca kendi çocuğunda 2,5 aylıkken başladığını ama ilk dişini 11 aylıkken çıkardığını söylemişti.
G
Görkem C.
21 Haziran 2025 15:36
Diş sancısının bu kadar erken başlayabileceğini bilmiyordum umarım değildir😔