Ağlama Atakları
84 görüntüleme
P
Pınar A.
2 Haziran 2026 21:07
2.5 aylık erkek çocuğum var. Son 1 aydır her akşam aynı saatte kendini yırtarcasına ağlama atakları yaşıyoruz. Emzik veriyoruz biraz rahatlıyor ama emziği de ısırarak emiyor. Kolik olduğu için olabilir diye düşünüp gaz damlası da kullanıyoruz. Gazını çıkarmasına yardımcı oluyor ama ağlama için bir faydası olmuyor. Sorun sizce nedir . Daha ne kadar bu şekilde devam edecek. Ne gibi önerileriniz olur.
E
Elif A.
2 Haziran 2026 21:14
Kızüm 3.5 aylık 40. Günden itibaren aynı seyleri yasiyoruz cadı saati diyor uzmanlar , gaz damlasida verseniz fayda etmez aglamasına bakip kolik demeyin biz röntgen cekmistik kolik teşhisi öyle konuldu çok zor tek çaresi sabır kendimce tavsiyem bi doktorla görüşüp proboyotik başlayın iyi geliyor kakada mukus yada yaparken zorlanma varsa ayriyetten doktora belirtip yardim isteyin ben hala cekiyorum

Sibel Y.
2 Haziran 2026 21:24
Bizde de bu süreç bir buçuk ay devam etti ilk zamanlarda beşte ağlamaya başlıyor yedide uyuyordu😄 aç olmadığından eminseniz gazı da iyi çıkıyorsa uyku aralıklarına dikkat ediyorsanız sorun sizde değil bazı bebekler böyle😹
Yükleniyor...