Ağlama
103 görüntüleme
H
Hilal U.
27 Şubat 2026 23:48
Bebeğim 2,5 aylık özellikle akşam saatlerinde çığlık çığlığa ağlıyor sebebini anlayamıyorum uykuya geçişte zorlanıyor, sürekli uyanıyor. 3-4 gündür böyle daha önce böyle bir sıkıntısı yoktu. Böyle bir durum yaşayan var mı?
S
Sema A. ..
28 Şubat 2026 00:13
Yani bu aylarda sebep %90 gaz oluyor ama önceden yoktu diyorsunuz. Gaz giderici yöntemleri denediniz mi?
İ
İrem Ö. ..
28 Şubat 2026 00:46
Sema hanımında dediği gibi Koliklilten veya gazdan ağlıyorlar gaz için damla kullanıp bol bol masaj yapmıştım %100 bitmesede bazen kurtarıcı oluyordu. Yeni olan bir şey olabilir bence gaz problemi denemenizi tavsiye ederim😊

İlsu O. K.
28 Şubat 2026 01:22
Hilal Hanım; genelde ilk 4 ay gaz ilk akla gelen sebep oluyor. Ağrı ve ağlamalarınız her gün aynı saat ve aynı sürede ise muhtemel kolik deniliyor. Ama ben yinede bir çocuk doktoruna kontrol olurdum 🙏🏻
H
Hilal U.
1 Mart 2026 16:26
Gaz vardı zaten gaz için doktorumuzun verdiği damlaları kullanıyorduk ama kakasını kendi yapmamaya başladı iki defa fitil kullandık sebebinin bu olduğunu düşünmüştüm ama kakasını yapınca da aynı şekilde ağlamaya devem ediyor.

Fidannur Z.
1 Mart 2026 16:37
Muhtemelen kolikliğe bağlıdır saatler aynı zamanda seyrediyorsa bolca masaj yapabilirsiniz ve gaz damlası kullanabilirsiniz her bebek farklıdır bende damlaları deneye deneye bulmuştum çocuk doktorumuz öyle demişti her damla her bebekte aynı etkiyi göstermez ben metsil damla kullanıyorum karnına e bebekte satılan gaz giderici kiraz çekirdeği kemeri aldım faydasını görüyorum . Yine aynı şekilde gaz giderici kiraz çekirdekli reflü yatağı bu da faydalıdır deneyebilirsiniz.