Ağlama
114 görüntüleme

Ezel E.
31 Ocak 2026 20:49
15 aylık bi kızım var nasıl anlatılır bilmiyorum doğduğundan beri ağlıyor sürekli mızmız 6 ay kolikti. Sonra geçti ama ağlama hala devam ediyor sürekli kucağımda oyun oynuyoruz ama yanından tuvalete bile gidemiyorum alerji testi kan testleri her şeyi yaptırdım temiz ama neden böyle artık anlamıyorum desteksiz büyütüyorum ev işi hiç bişey yapamıyorum ekran yok hayatımızda gerçekten kafayı yemek üzereyim
S
Sümeyra s. s.
31 Ocak 2026 23:01
10. Ayda hala kolik bir bebekle wc ihtiyacımı bile gidermeye çalışırken öfkemi kusacak yer arıyorum . Bir çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz
C
Cansu H.
31 Ocak 2026 23:02
Ben de aynı durumdan muzdaribim oğlum 15 aylık doğduğundan beri huysuz ve mutsuz gece uykuları da çok kötü yemek yemesi de problem çok zorluyor bizi

Ezel E.
31 Ocak 2026 23:03
Ah sizi o kadar anlıyorum ki gerçekten kalpten sarılıyorum çook zor kolik bebek yaşamayan anlayamaz zaten bi bebek büyütmek bu kadar zorken bide sürekli ağlaması insanın sinir sistemini zorluyor sabır diliyorum kolik bi anda geçiyor ve insan o kadar tuhaf oluyor ki inşallah bi an önce biter

Ezel E.
31 Ocak 2026 23:06
Ben de aynı durumdan muzdaribim oğlum 15 aylık doğduğundan beri huysuz ve mutsuz gece uykuları da çok kötü yemek yemesi de problem çok zorluyor bizi