Ağızdan Sümük Çekme Aparatı?
97 görüntüleme
İ
İlkin D.
11 Şubat 2026 12:51
Merhabalar kızım 5 aylık böyle çok az öksürüyor bazen, burun akıntısı var balgam çıkardı bu sabah ağız yada burun üstüme yeşil sümük gibi.
Ben Osman Hocanın youtube videolarındaki şeyi yapıyorum serum fizyolojik veriyorum hava nebülazatörle sonra sırtına 1-2-3-4-5 pat pat gaz çıkarır gibi.
Ek olarakta burun temizliği yapıyorum serum fizyolojik ile. Dün akşam eşimle şu ağızdan çekilenden yaptık. İyi geldiğini düşünüyorum . Ama sorum şu
Bu ağızdan çekilip temizleme aparatını günde veya haftada kaç kez kullanabiliriz. Mesela bu akşam tekrar yapabilir miyiz?
Ben Osman Hocanın youtube videolarındaki şeyi yapıyorum serum fizyolojik veriyorum hava nebülazatörle sonra sırtına 1-2-3-4-5 pat pat gaz çıkarır gibi.
Ek olarakta burun temizliği yapıyorum serum fizyolojik ile. Dün akşam eşimle şu ağızdan çekilenden yaptık. İyi geldiğini düşünüyorum . Ama sorum şu
Bu ağızdan çekilip temizleme aparatını günde veya haftada kaç kez kullanabiliriz. Mesela bu akşam tekrar yapabilir miyiz?
B
Buse K.
11 Şubat 2026 12:52
bende tam ona bakıyordum baby vac iyi diyorlar benim bebegim 11 aylık bundan önce agızdan cekilenlerden kullanıyorduk hep ancak hijyen acısından sıkıntılıymıs
İ
İlkin D.
11 Şubat 2026 12:55
Buse Hanım bizde bu zamana kadar şu vakumlulardan aldık basit e bebekte satılan ama o az çekince eşimle ağızdan çekilenlerden aldık aslında filtresi olduğu için çok sağlıksız gelmemişti bana ama
Ben o aparatı günde kaç kez kullanabilirim onu hiç bilmiyorum daha küçükken 2-3 aylık zamanda çok yapmayın dedikleri için şimdi 5 aylık burunda akınca yapsam mı diye düşünüyorum
Ben o aparatı günde kaç kez kullanabilirim onu hiç bilmiyorum daha küçükken 2-3 aylık zamanda çok yapmayın dedikleri için şimdi 5 aylık burunda akınca yapsam mı diye düşünüyorum
B
Buse K.
16 Şubat 2026 10:09
ilkin hanım hiçbir zararı yok aksine burnu temiz olduğunda daha rahat uyuyor huzursuz olmuyor ve en önemlisi hastalıklardan koruyor biz çok küçükken bile her ihtiyaç duydugunda yapıyoduk günde 5-6 farketmez burun yıkama yapmadım hiç o bana saglıklı gelmedi