Ağızda Geçmeyen Yara

69 görüntüleme
A

Alara E.

20 Haziran 2025 15:40
Bebeğim 8.5 aylık yaklaşık 2 aydır ağzında kızarıklık üstünde beyaz lekeli yara çıkıyor doktora gittiğimizde ilk aft dendi ona göre tedavi uyguladı tam geçti derken bir daha çıktı ve bir türkü geçmiyor
Mikostatin Aklovir Aftoral hepsini kullandık lakin geçer gibi olup tekrar nüksediyor kan tahlillerinde hiç bir sorun çıkmadı B12 takviyeli vitaminde kullanıyoruz. Bu durumu yaşayan var mı çocuğumun iştahı kesiliyor kilo alması yavaşladı zaten emmiyor sütü sağıp veriyorum denemediğim yol kalmadı
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

20 Haziran 2025 15:46
Döküntülerin doktorlar tarafından gün ışığında değerlendirilerek yorum yapmaları gerekir. Bu sebeple döktünüzü görmediğim için net yorum yapamam aynı sebepten dolayı da maalesef çözüm sunamam. Bu durumu doktorunuz da gündüz şartlarında tekrar değerlendirip ortak adım atmalısınız…
N

Nagihan

20 Haziran 2025 20:31
Aynısı bizde 2 aylıkken oldu meme reddi emzik reddi herşeyi yaşadık her gece ağlamaktan uyuyamıyordu yaradan kaynaklı acısından sanırım . Doktor mikostati.in aklovir azitro verdi kullandık gecirdi ama 3 buçuk aylıkken yine tekrarladı neden nasıl oluyor doktorda bi yorum yapamadı .
A

Alara E.

21 Haziran 2025 11:30
Sürekli bir tekrarlama var kan tahlillerinde sorun çıkmadı sağıp verdiğim için sürekli steril ediyorum aletleri ve biberonuda çok şükür ateş yapmadı ama çıkıyor ilaçları kullanıyor tam iyileşti derken yeniden tekrarlıyor. Ağız içi iki taraflı yara oluyor şu an ilaç tedavisi bitti lakin kızarıklık hala daha duruyor
N

Nagihan

21 Haziran 2025 17:14
Bizimde tekrarlıyor aynı şekilde . Bir başka doktor antibiyotik neden kullandınız zaten antibiyotik bunu iyice artırır dedi ben antibiyotik kullandık öyle geçti dedim onunla alakası yok geçeceği varmış geçmiş dedi antibiyotik bunu iyice artırıyormuş ne kadar doğruysa artık
A

Alara E.

21 Haziran 2025 17:57
Geçmiş olsun. Viral bir hastalık dedi bize de antibiyotik vermedi geçirmez dedi. Ama aklovir geçiriyor 10 gün sonra yine çıkıyor çaresiz kaldım gerçekten vitamin takviyesi ve çinko takviyesi ile zamanla geçecek dedi lakin çıktığı dönemler iştah kesiliyor umarım geçer.
N

Nagihan

22 Haziran 2025 07:05
Umarım geçer biz 2 aylıkken başladı o süreç inşallah sürmez
N

Nagihan

22 Haziran 2025 07:06
Sizede geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir