Ağızda Bekletme

66 görüntüleme
D

Duygu K. ..

20 Haziran 2025 18:40
14 aylık kız bebek 6.ayından beri yani ek gıdanın başından beri sürekli ağızda yemek bekletme durumu var kaç aydır geçmedi yutmak istemiyor bir lokmayı on dakkada yutuyoruz yemek saatleri bu yüzden çok uzun sürüyor ne yapmam lazım nasıl yutmasını alıştırabilirim ve önerebileceğiniz beslenme terapisi var mı
Y

Yağmur Y.

20 Haziran 2025 19:05
Benım kızımda 13 aylık aynı durumu yaşıyorum asla ama asla yutmuyo bekletıyo ağzında bizimde bırebır aynı sorunumuz var çözum bulabıldınız mi
S

Sevda D.

20 Haziran 2025 19:13
blw yi deneyin bence.Cok cok faydalı olcaktir birakin dokunsun mincirsin isterse yesin.Agizda tutma genelde tok olduklarinda yaptiklari bir davranis.Mama sandalyesinde 20 dk fazla tutmuyorum Dikkat dagitacak herhanhi bir oyuncak bulundurmuyorum.Ve muzik aciyorum.sevdigi cocuk sarkilar bende ona eslik ediyorum.Muzik esliginde keyifli geciyor.17 aylik oglum bazen deli gibi yiyo bazek tirtiklayip birakiyo.Asla zorlamiyorum.muzik olayini deneyin bence.Birde ana ogun ara ogun olayi var benim oglum ara ogun yerse ana ogun atliyor mesela guzel yediyse ara ogun vermiyorum.Az yediyse veriyorum.Oyle dengeleyebilirsiniz.Mesela hicbir sey yemeden en az 3 saat geciyormu takip edin.Daha gecte acikabilir.Her bebek farkli olayı.Tavsiyelerim bunlar.
D

Duygu K. ..

20 Haziran 2025 19:17
3 saat arayla yediriyorum mesela gece beslenmesi yapmıyor sabah kalktığında hiç açlık hissi yok kahvaltıda da aynı ağzında bekletme hep var önüne koyuyorum kendi yediğini bile ağzında bekletiyor hepsini ağzına koyup bekliyor sonra kusuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir