Ağız Sulanması

61 görüntüleme
G

Gülnar G. A.

9 Mart 2026 00:03
Bebeğim 3 aylık. Elleri hep ağzında ve aşırı tükürükleniyor baya baya salyası akıyor. Yaşayan var mı?
S

Sena S.

9 Mart 2026 00:05
Çok normal ellerini keşfediyor bir kaç aya diş kaşımak için de aynısını yapmaya devam edecek bol bol önlük öneririm 😄
H

Hatice B. ..

9 Mart 2026 00:05
Normal benim bebeğimde şuan 3 aylık tükürük bezleri çalışıyor demişti bana doktor zaten bu aydan sonra diş hazırlığı yapıyor bebekler
G

Gülnar G. A.

9 Mart 2026 00:08
Acaba erken diş çıkarma olma olasılığı olabilir mi diye düşünüyorum da. Ellerini keşfetmesi ve ağız sulanması evet biliyorum aslında ama elini ağzında çok tutuyor ve salyası bir akıyor ki bazen kustu sanıyorum☺️ evet bundan sonra önlüklere başlamalıyım☺️
Elif i. c.

Elif i. c.

9 Mart 2026 00:43
Oğlumda 3 aylıkken başladı salyası ilk dişini 9 aylıkken çıkarttı doktoru çok normal demişti
S

Sena S.

9 Mart 2026 03:05

Gülnar Güneş Aydın

Acaba erken diş çıkarma olma olasılığı olabilir mi diye düşünüyorum da. Ellerini keşfetmesi ve ağız sulanması evet biliyorum aslında ama elini ağzında çok tutuyor ve salyası bir akıyor ki bazen kustu sanıyorum☺️ evet bundan sonra önlüklere başlamalıyım☺️

Bende çok beklemiştim erken çıkaracak diye 5 aylıkken alt diş etleri şişti çıldırmış gibi kaşıyordu 8 aylık oldu ne gelen var ne giden bekliyoruz 😂 her bebek farklı oluyor diş etlerini kontrol edin şişerse kaşıyabileceği desteklerde bulunabilirsiniz rahatlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir