Ağız İçinde Alf

263 görüntüleme
G

Gamze D.

11 Haziran 2026 10:53
bebeğimin alt dudağının içinde bir tane alf çıkmış bu neden olur ve nasıl iyileştirebilirim
N

Nagihan Ö.

11 Haziran 2026 11:13
Merhaba benimde 13 aylık kızımda oldu doktorumuz porege sprey verdi günde 4 kez 2 fıss şeklinde 2. günde geçti hemen
G

Gamze D.

11 Haziran 2026 11:14
Nagihan Özdemir
Merhaba benimde 13 aylık kızımda oldu doktorumuz porege sprey verdi günde 4 kez 2 fıss şeklinde 2. günde geçti hemen
doğal yöntemleri yok mu acaba
Afranur K.

Afranur K.

11 Haziran 2026 11:56
Eğer ilk kez çıkartıyorsa aft, bir yaralanma yediği bir besinin çizmesi de sebep olmuş olabilir, yakın zamanda ateşi vs. Çıktıysa o da sebep olmuş olabilir.

Geçmesi için bir şey yapmanıza gerek yok, kendiliğinden 3-4 gün içinde gerileyecektir .

İlaçları sıklıkla geçmeyen ya da çok sık aft çıkartan bireylere yazıyoruz. Sizde anladığım kadarıyla ilk kez olmuş. Sadece takip edin, baharat kullanıyorsanız yemeklerinde bir süre kullanmayın. Zaten bebek olduğu için aşırı sıcak ya da soğuk bir şey verdiğinizi de düşünmüyorum. Sadece takip yeterli olacaktır.
Göktenur B.

Göktenur B.

11 Haziran 2026 14:20
Kendiliğinden bir kaç gün içinde geçer normalden ateşli hastalık geçirince oluyor bazen besinden dolayı da olur takip edin eğer sürekli tekrar hale gelirse mutlaka bı doktora gösterin oğlumda sürekli tekrarlıyor
G

Gamze D.

11 Haziran 2026 14:48
yakın zamanda ateşli bir rahatsızlık yaşamadı ama baharattan ya da soğuk bir şeyden olabilir diye düşünüyorum çünkü bazen karpuz vs veriyorum dolaptan ondan olur mu bilmiyorum ama takip edeceğim teşekkür ederiö
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir