Ağız Dolusu Kusma

92 görüntüleme
A

Azra

28 Şubat 2026 20:16
Bebeğim 7 aylık 6 ayından beri ek gıda veriyoruz doktor kontrolünde başladık egzaması olduğu için daha önce alerji testi yaptırdık negatif çıkmıştı fakat ben yumurta verdikten sonra gözünde kızarıklık olduğu için vermiyorum artık ama üç gündür de yoğurt avakado muz ve iki gece bisküvisinden yaptığım püreyi yedikten 3-4 saat sonra şiddetli kusma oluyor daha önceden veriyordum böyle bir sorunla karşılaşmadık ama kusma normal bir kusma değil keyfi yerinde ateş yok hasta değil sanırım başına gelen var mı önerisi olan var mı
G

Gülcan Ş.

28 Şubat 2026 20:31
Gecmıs olsunBenim de başıma geldi ama yumurta verdıgım için oldu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 21:16
Çişli bez sayısı nasıl peki sıvı kaybı ola bilir şiddetli bir kusma yapıyormuş besini siniremiyir da ola bilir
A

Azra

28 Şubat 2026 21:21

Gülcan Şahan

Gecmıs olsunBenim de başıma geldi ama yumurta verdıgım için oldu

Yumurta gözünü aşırı kızarttığı için artık hiç vermiyorum ama daha önce verdiğim şeyleri 3 gündür böyle oluyor bilmiyorum neden.. teşekkür ederim
A

Azra

28 Şubat 2026 21:22

🧸Ebru Keleş 🧸

Çişli bez sayısı nasıl peki sıvı kaybı ola bilir şiddetli bir kusma yapıyormuş besini siniremiyir da ola bilir

Bu sıralar iştahsızlık yaşadığımız için zaten çişli bez sayısı normale göre biraz azaldı
G

Gülcan Ş.

28 Şubat 2026 21:24
bir doktora götürseydiniz keşke
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

28 Şubat 2026 21:25

Azra

Bu sıralar iştahsızlık yaşadığımız için zaten çişli bez sayısı normale göre biraz azaldı

Çok geçmiş olsun bağırsak sorunu ola bilir alerji bu gibi durumlar genlede çok konulu birden fazla sorun ola bilir belki çok yediği için bile ola biliyor
A

Azra

28 Şubat 2026 21:26

Gülcan Şahan

bir doktora götürseydiniz keşke

İki gün olunca üşütmüştür diye düşündüm bugün de haftasonu malum pazartesi gideceğiz zaten ama gidene kadar bir fikri olan var mı diye danışmak istedim
A

Azra

28 Şubat 2026 21:27

🧸Ebru Keleş 🧸

Çok geçmiş olsun bağırsak sorunu ola bilir alerji bu gibi durumlar genlede çok konulu birden fazla sorun ola bilir belki çok yediği için bile ola biliyor

Bende aynı şeyi düşündüm ebru hanım fakat çok yese dolu dolu bezler alırım diye düşünüyorum ama normalde yediğinden de az yiyor mama da ek gıda da aynı şekilde
Ö

Özge T.

28 Şubat 2026 21:51
Merhaba çok çok geçmiş olsun, şiddetli kusma bana çok tanıdık peynir ve yoğurt yedikten sonra oğlumda iki kere oldu ve alerji doktoruna götürdüm sonuç yumurtayla beraber yüksek alerji. Bu kusmalı alerjiler kan testinde çıkmıyor sırtından zerk ederek yaptılar. Tekrar vermeyin bence ve o tip karışımlar hazırlamayın ona hazır da olmayabilir bende de oluyordu karışımları bıraktım zaten pütürlü şeyler yemesi ilerisi için daha kolay oluyor
A

Azra

28 Şubat 2026 21:53

Özge Topçu

Merhaba çok çok geçmiş olsun, şiddetli kusma bana çok tanıdık peynir ve yoğurt yedikten sonra oğlumda iki kere oldu ve alerji doktoruna götürdüm sonuç yumurtayla beraber yüksek alerji. Bu kusmalı alerjiler kan testinde çıkmıyor sırtından zerk ederek yaptılar. Tekrar vermeyin bence ve o tip karışımlar hazırlamayın ona hazır da olmayabilir bende de oluyordu karışımları bıraktım zaten pütürlü şeyler yemesi ilerisi için daha kolay oluyor

Teşekkür ederim özge hanım bende bir süre ara vereyim öyle deneyelim
S

Sibel Ç. ..

28 Şubat 2026 22:12
Mide bagırsak enfeksiyonu olabilir, böyle başlar ateş olmaz ama sonra çok fena🥹 eger sebepsizce Aglamaya başlarsa hemen doktora götürün bize serum taktılar 7aylık bir haftadır çekiyoruz geçmiş olsun
A

Azra

28 Şubat 2026 22:16

Sibel Çetinkaya

Mide bagırsak enfeksiyonu olabilir, böyle başlar ateş olmaz ama sonra çok fena凉 eger sebepsizce Aglamaya başlarsa hemen doktora götürün bize serum taktılar 7aylık bir haftadır çekiyoruz geçmiş olsun

Ne belirtileriniz vardı Sibel hanım size de çok geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir