Ağız Çevresinde Renk Değişikliği

361 görüntüleme
A

Ayça B.

25 Haziran 2026 01:17
bebeğim 98günlük yaklaşık yirmi gündür farkediyoruz ki ağız çevresinde kararma yeşillenme (morarma desem değil) renk değişikliği gözlemliyoruz -dudaklarda yok- bu zamana kadar beş çocuk doktoru muayene etti (sadece kalbi dinlendi) bir problem yok son gittiğimiz çocuk doktorumuz bir üfürümün olmadığını emzik izinin olduğu yerler emzik yapıyor olabilir dedi ama içimin rahat etmesi için bi çocuk kardiyolojisine gitmem gerektiğini söyledi korkuyorum içinizde böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Duygu B. B.

Duygu B. B.

25 Haziran 2026 09:16
Karsu da 89 günlük ve biz yaklaşık 1 aydır falan çok çıldırdığı zaman emzik veriyoruz. Cildi atopik ve hassas olduğu için ben Philiğs'in hassas ciltler için olan emziğindrn aldım hani 2li pakette satılıyor. 5 dk emerken bile ağız çevresi kızarıyor, kararıyor. Çünkü emme kabiliyeti de çok güçlü. Ama zaten normal şartlarda 3 ayını dolduran bir bebeğin kalp muayenesi için çocuk kardiyolojiye gitmesi gerekiyor. Bazen o kalpteki delik kapanmamış olabiliyor ve onun takip edilmesi gerekiyor. İçiniz rahat olsun. En kötü ihtimalle buna baktırmış olursunuz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir