Ağır Pişik
135 görüntüleme

Aysel K.
7 Şubat 2026 22:12
Oğlum da ağır pişik mecbur hafta sonu olduğumuza ne yapacağımı bilemiyorum fotoğraf direk koymadım tuhaf olur diye isteyen olursa koyabilirim

Hatice C. ..
7 Şubat 2026 22:20
Travazol yazmıştı doktor pişik yüzünden pişik olan yerler kizarti sonrası kanıyordu karıştırmali ilaçlar fayda etmedi bitek Travazol geçirdi bide temiz tutup sıkça havalandırmistim .
B
Büşra K. ..
7 Şubat 2026 22:20
Altını yıkayıp 10 dk bekletirseniz rahatlar çocuk ben kantoron yağı kullanıyorum çok işe yarıyor
R
Rumeysa Ç.
7 Şubat 2026 22:39
Alerjik bi durum olabilir mi bebeğimde dokunan gıdaları yediği zaman çok şiddetli pişik oluyo. Hamazinc ve fito yazmıştı bizim doktorumuz ikisini beraber kullanıyorduk. Pişik yokken de koruyucu olarak doğal içerikli krem kullanıyordum.

Aysel K.
7 Şubat 2026 22:41
Alerjik bi durum olabilir mi bebeğimde dokunan gıdaları yediği zaman çok şiddetli pişik oluyo. Hamazinc ve fito yazmıştı bizim doktorumuz ikisini beraber kullanıyorduk. Pişik yokken de koruyucu olarak doğal içerikli krem kullanıyordum.
Z
Zehra B.
7 Şubat 2026 22:41
R
Rumeysa Ç.
8 Şubat 2026 00:06
Alerjik mi bilmiyorum ama pipisi ve kakası kırmızılık yapıyorsu sanki o yüzden şimdi daha ağır oldu gibi yani kakası dokunduğu oluyordu evet yediklerinden fotoğraf atayım mı yoksa görmek istemezmisiniz
R
Rumeysa Ç.
8 Şubat 2026 00:07
En doğal olan hakiki zeytinyağı ben birçok krem kullandım zeytinyağı çok güzel toparladı. Aşırı ağır bir pişiğimiz olmadı fakat sürekli kullanıyorum özellikle de kaka yaptıktan sonra sürüyorum
G
Gülcan Ş.
8 Şubat 2026 00:09
En doğal olan hakiki zeytinyağı ben birçok krem kullandım zeytinyağı çok güzel toparladı. Aşırı ağır bir pişiğimiz olmadı fakat sürekli kullanıyorum özellikle de kaka yaptıktan sonra sürüyorum
Z
Zehra B.
8 Şubat 2026 00:25
Evet başta bende kullanmıştım ama zeytinyağıda asidik olduğu için bebeğimde hassas ciltli olunca bize iyi gelmedi maalesef

Aysel K.
8 Şubat 2026 02:55
Atabilirsiniz benim için sıkıntı değil

Aysel K.
8 Şubat 2026 09:31

Aysel K.
9 Şubat 2026 15:04
İyileşti kızlar teşekkür ederim alakanız için