Aft (ağız İçi Yara)
54 görüntüleme

Gözde B. ..
7 Aralık 2025 09:55
6. Ayımız bitmek üzere bi gece yaşanan huzursuzluk ertesi gunler ilerleyerek aglama ciglik atmalara ulaştı. Ikinci akşam durumu kontrol edemediğimiz için acile gittik ve cocuk doktoru arada calpol ve mikostatin kullanmanızı söyledi. Karnındaki mini kızarıklıklara da bi yorum yapmadı. Bazilari mini sinek ısırığı sanırım. Doktorun dedikleri dogrultusunda Mikostatin ve calpol veriyorum ancak başa çıkamıyorum. Bebeğim mamayla besleniyor ve çok istahsızlaştı. Halbuki cok yiyen bir bebek. Alternatif fikri olanlar bu durumu yasayanlar var mı ? Her mama öncesimikostatin veriyorumbiraz yiyor ama yetmiyor. Hep ağlıyor.

Gözde B. ..
18 Aralık 2025 13:45
Durumda iyileşmeolmayinca muayene için götürdük. Acilde bakan doktor vardı. Sanirim dis cikarma sürecinde olmamiz da durumu tetiklemis. Bu defa aftoral sprey önerdi ona başladık. Rahatlama sağladı, ağız ici epey temizlendi ancak halen tam geçmedi, gecemei mama saatinde yine ağlayabiliyor. Once mikostatin damlatip sonra mama veriyorum bu durumda, bu şekilde besleniyoruz. Umarımbi an evvel kurtuluruz. İnatçıbir hastalıkmış.