Aft (ağız İçi Yara)

114 görüntüleme
Gözde B. .

Gözde B. ..

7 Aralık 2025 12:55
6. Ayımız bitmek üzere bi gece yaşanan huzursuzluk ertesi gunler ilerleyerek aglama ciglik atmalara ulaştı. Ikinci akşam durumu kontrol edemediğimiz için acile gittik ve cocuk doktoru arada calpol ve mikostatin kullanmanızı söyledi. Karnındaki mini kızarıklıklara da bi yorum yapmadı. Bazilari mini sinek ısırığı sanırım. Doktorun dedikleri dogrultusunda Mikostatin ve calpol veriyorum ancak başa çıkamıyorum. Bebeğim mamayla besleniyor ve çok istahsızlaştı. Halbuki cok yiyen bir bebek. Alternatif fikri olanlar bu durumu yasayanlar var mı ? Her mama öncesimikostatin veriyorumbiraz yiyor ama yetmiyor. Hep ağlıyor.
Gözde B. .

Gözde B. ..

18 Aralık 2025 16:45
Durumda iyileşmeolmayinca muayene için götürdük. Acilde bakan doktor vardı. Sanirim dis cikarma sürecinde olmamiz da durumu tetiklemis. Bu defa aftoral sprey önerdi ona başladık. Rahatlama sağladı, ağız ici epey temizlendi ancak halen tam geçmedi, gecemei mama saatinde yine ağlayabiliyor. Once mikostatin damlatip sonra mama veriyorum bu durumda, bu şekilde besleniyoruz. Umarımbi an evvel kurtuluruz. İnatçıbir hastalıkmış.
A

Aynur

6 Şubat 2026 15:32
Merhaba geçtiniz rahatsızlık geçtiyse nasıl geçti süreçten bahsedermisinz biraz şuan bizde o durmdayuz
Gözde B. .

Gözde B. ..

6 Şubat 2026 15:57
Evet geçti gitti verdiği aftoral sprey işe yaradı. Hatta bu süreçte başka bir doktora daha gittik o da yazılabilecek en iyi ilaç bu dedi. ancak henüz dişlerimiz çıkmış değil halen bir huzursuzluğumuz var. ağzını silmemi ve bazen kaşık tutmamı vs istemiyor. Bu arada alerji doktoruna yönlendirmişti bizi çocuk doktoru. Tabii çocuk alerji randevumuz gelene kadar karnındaki bu sivilce gibi kızarıklıklar geçmişti ve bunun için ben fotoğraf gösterdim. Alerji doktoru ise bunun egzama olduğunu söyledi ve Mustelanın krem ve şampuanını önerdi Ben normalde Sebamed kullanıyordum şampuanda. bunu doktora söylemedim. sanırım dalin sabun kullandık bikac banyoda o tetikledi onu da.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir