Adına Tepki

719 görüntüleme
H

Hilal A.

21 Nisan 2026 19:25
bebeğim 8 ay 20 günlük adına tepki vermiyor göz teması var nesne takibi var arada bakıyor arada bakmıyor baktığı zaman adına mı yoksa tesadüfen mi bakıyor anlamıyorum ben onunla konusurken sarkı söylerken sürekli ağzıma bakıyo gözüme değil

derin

Premium Üye
21 Nisan 2026 19:58
Benim ilk kızım da öyleydi şu an 4:30 yaşında dokuz aylıkken ben de fark ettim ama ismiyle hitap etmiyorduk biz sürekli balım canım cicim yani çocukta adını haliyle bilmiyordu yani doktor da aynısını söyledi ismiyle seslenen çocuğa neyse işaret etmesi falan da yoktu yani alkış bye bye bunların hiçbiri inan’ın ki yoktu ve ben bir ay boyunca her gün ağladığımı biliyorum yani bunun için şimdi diyorum ki boşuna kadar kendimi üzmüşüm bir yaşından sonra her şeyi yapmaya başladı ama tabi bu yine de belli olmaz bir baktırmak gerekiyor ama adına tepki olayı bence çok sıkıntılı bir durum değil çocuklar bazen aldırış etmiyor gerçekten ben bunu deneyimledim şu an diğer kızım altı aylık o da aynı şekilde sesle vs her şey dönüyor ama ismine bazen dönüyor bazen hiç bakmıyor ama zamanla bakacağını bildiğim için içimi ferah tutuyorum yani siz de öyle yapın bunla beraber farklı şeyler de olursa endişe duyarsınız ama öyle bir şey yoksa çocuğun sırf ismi için boşuna kendinizi üzmeyin
N

Nur S. B.

29 Nisan 2026 16:15
İşaret etmeye ne zaman başladı acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir