Adet Olma
129 görüntüleme
G
Güzin G.
3 Ocak 2026 23:24
Bebeğim 21 haftalık 2 ayda beri sadece gece emzirebiliyorum ama düzenli sağım yaptım diyebilirim.bugün adet oldum moralim çok bozuldu iki gündür de sütümde bir azalma var.Adet olma sürem bana erken geldi biraz bu konuda pek bir şey bilmiyorum erken mi sizce sütüm azalır mı
S
Sıla s. ..
3 Ocak 2026 23:37
Regl olmakla sütünüz azalmasının hiç bir alakası yo regl olmak süt azaltmaz . Bol bol su içim stresten uzak kalmaya çalışın .

Berfin Ç. ..
3 Ocak 2026 23:58
Regl öncesi ve sırasında östrojen ve progesteron hormonlarında artış olur.
Bu hormonlar süt üretimini baskılayabilir. Bilimsel açıklamada böyle. Regl bitince tekrar eski haline döner. Ben de çok erken oldum sizin gibi aynı şekilde azalma farkettim ama geçiyor şuan 14 aylık bebeğim , regl dönemlerimde hala hissediyorum bol bol su ve sık sık emzirme yapıyorum çok sorun yaşamıyorum.
Bu hormonlar süt üretimini baskılayabilir. Bilimsel açıklamada böyle. Regl bitince tekrar eski haline döner. Ben de çok erken oldum sizin gibi aynı şekilde azalma farkettim ama geçiyor şuan 14 aylık bebeğim , regl dönemlerimde hala hissediyorum bol bol su ve sık sık emzirme yapıyorum çok sorun yaşamıyorum.
G
Güzin G.
4 Ocak 2026 02:41
Bugün canımı sıkan bir durum oldu bundan kaynaklı mı acaba regl oldum diyorum öyleyse dahada üzücü bir durum oluyor benim için yoksa vücudum ile mi alakalı bir durum var eken olması
G
Gdkmc
4 Ocak 2026 04:34
Regl günlerinizde sütünüzün azalması normal bittikten sonra sütünüz eski haline gelecektir. Ve evet stresle birleşince de etkisi olmuştur
M
Müberra Ö.
4 Ocak 2026 06:47
Regliniz erken olmamış ki 40. Günden sonra adet olması normal kabul edilir zaten ama regl dönemlerinde sütte bi azalmadurumu olsada regl bittğinde eskisi gibi olacaktır boşuna stres yapmayın