Adet Olamamak
233 görüntüleme
M
Melisa M. A. ..
19 Temmuz 2025 22:02
Merhabalar, 10 ay önce sezeryan doğum yaptım. 4.5 ay regli olamadım sonra her ay düzenli oluyordum fakat bu ay 7 gün gecikti. Korunuyoruz fakat yine çok korktuğum için 5 gün üst üste her gün test yaptım negatif. Benim gibi bir anda düzensiz olan var mı? Hala aktif emziriyorum etkisi olur mu acaba?
A
Ayşe Y.
19 Temmuz 2025 22:28
Offf aynı dertten muzdaripim test yapmaya bile korkuyorum ben ki korunuyoruz da
T
Tuğçe K. U. ..
19 Temmuz 2025 22:57
Bende aynı oldum bebeğim 4.5 aylık 3 aydır düzenli regl oluyordum ama bu ay olmadım
C
Cansu İ. B.
20 Temmuz 2025 00:38
Bu ay adet düzensizliği çok fazla görülüyor. Havaların çok ısınmasından kaynaklı muhtemelen. Gecikme, erken olma, aşırı kanama çok görülüyor

Ayça K. A.
Hemşire
20 Temmuz 2025 18:18
Doğum sonrası 1 yıla kadar adet düzensizliği çok normal bir durum. Fakat burada önemli olan nokta süt korur hurafeleri. Böyle bir durum söz konusu değil kesinlikle size uygun korunma yöntemini seçip korunmalısınız. Ama adet düzensizlikleri doğum sonrası, havaların etkisi,stres, yorgunluk gibi nedenlerle oluşabiliyor merak etmeyin.
G
Gülşan S.
20 Temmuz 2025 19:08
Bende sezeryan sonrası 6 ay sonra adet oldum ilk 2 ay düzenli olup sonra 10 gün geçikti 3 güm erken oldu derken birkaç ayda tam düzene girdi
D
Dilan Ş. ..
9 Ağustos 2025 09:28
Merhana bende sezeryan sonrasi 4. Ayda adet oldum iki ay düzenli olarak adetimi gördüm fakat bu ay 10 gun geciktim ve 10 gündür sütüm çok azaldı ne yapacağımı şaşırdım bu durumu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu bu arada test yaptım kaç kez negatif ve korunuyoruz
M
Melisa M. A. ..
9 Ağustos 2025 10:38
Az mı su içiyorsun acaba, vücudun susuz kaldığı için olabilir. Malum havalar baya sıcak 🤔
S
Sümeyye K. ..
9 Ağustos 2025 10:40
7 gün 10 gün arayla gecikme varsa bence kan testi vermelisiniz benim evdeki teste çıkmamıştı kan testinde belli olmuştu
D
Dilan Ş. ..
10 Ağustos 2025 06:45
Su içmeyi artirdim dün bugün sanki daha iyi sütüm yarın kan testi vereceğim inşallah gebelik yoktur
M
Melisa M. A. ..
10 Ağustos 2025 06:49
Benim 10 gün gecikip kan verdim çok şükür negatif çıkmıştı sonra rahatlayınca 1 saat içinde regli oldum. Streste çok etkiliyor. Varsa da üzülme hayırlısı ne ise o olur 🌸

Gülcan A.
10 Ağustos 2025 06:55
Sezaryen doğumdan 3 ay sonra regl olmaya başladım. Ve günü gününe gayet düzenli şekilde 8 ay olmaya devam ettim. Bu ay normalinden 10 gün evvel oldum. Bende birden döngüm bozuldu diye korkmuştum ama sanırım bir süre yaşayacağız bunu. Bir de ben bu ay sütten kestim bebeğimi yaşına girince. Belki sütün kesilmesi hormon dengemi bozmuş olabilir diye düşünüyorum. Sizin de belki farklı durumlar hormonlarınızı etkilemiş olabilir