Adet Gecikmesi

329 görüntüleme
R

Rümeysa Y.

14 Kasım 2025 10:54
Adetim 4 gün gecikmişti dün akşam test yaptım testte hemen beliren belirgin 2 çizgi bu kesin hamilelik midir? 4 gün gecikmeyle hemen bu kadar net çıkar mı?
B

Betül ..

14 Kasım 2025 11:04
Adetinizi 4 gün gecikmesi bebiş varsa eğer zaten onun 2 haftasını bitirmesine tekabül ediyor yani evet çıkabilir diye biliyorum
İlsu O. K.

İlsu O. K.

14 Kasım 2025 11:23
Merhaba; aile hekimine kan testi vermenizi öneririm ev tipi idrar testlerinde ufakta olsa yanılma payları oluyor 🙏🏻
S

Sena S.

14 Kasım 2025 14:15
Ben adet olmam gereken gün yapmıştım dediginiz gibi çok net iki cizgi belirmişti. Ama ilsu hanımın dedigi gibi kan verip beta hcg hormonuna baktirmaniz gerekiyor her 3 güne bir iki katına çıkmalı sağlıklı bir gebelikse
R

Rümeysa Y.

14 Kasım 2025 14:17
Malesef ben yurtdışında yaşıyorum en erken 2 hafta sonraya randevu aldım zaten gitsem de kan dahi almazlar direk gidince ultrason bakar
S

Sena S.

14 Kasım 2025 14:19
Anlıyorum Rümeysa hanım prosedürü bilemediğim için yorum yapamayacağım o zaman 🤷🏻♀️
M

Melike M.

16 Kasım 2025 22:18
Bazen erken döllenme durumlarında tahmini adet tarihinden önce bile test yapınca belirgin çizgiler görülebiliyormuş.Bi yakınım o şekilde olmuştu bizde baya şaşırmıştık adet tarihi gelmemesine ragmen çok belirgin iki çizgi vardı
G

Gökçen O.

24 Kasım 2025 13:27
Benimki normal regl tarihime 1 hafta kala silik bir çizgi halinde çıkmıştı. Gecikmiş regl döneminde çok daha net olarak çıkar. Benim doktorum o testler çok nadir yanılıyor demişti
R

Rümeysa Y.

24 Kasım 2025 13:28
Bende hala regl olmadım artık perşembe randevum var o zaman kesinleşcek sanırım
Ş

Şeyma Y. ..

25 Kasım 2025 18:06
Gebe olma ihtimaliniz çok çok yüksek benim de 4 gün gecikmişti benim de hemen çift çizgi çıkmıştı üstelik de 40 liralık kaset testlerden yapmıştım düşünün 😀ertesi gün doktora gitmiştim kan verdim beta hcg 1342 çıkmıştı 5 haftalık hamileymişim
N

Nisa N. Ç.

14 Aralık 2025 13:15
Ben 12 gün gecikmeyle test yaptım 3 tane üçüde pozitif çıktı. Şok oldum hiç beklemiyordum çünkü o ay içinde 2 tane kan testi vermiştim yüksek tansiyon baş dönmesi için 14 Ocak 20 Ocak negatif 30 Ocak pozitif çıktı ben o zaman 5.5 haftalık hamileymişim yani😂 Bazen kan bile yanıltıyor
E

Ebru Ö.

17 Aralık 2025 01:07
Bende 1 gün gecikmede çıktı hayalet çizgi şuan 3 aylık bebeğim var
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir