Adet Düzensizliği ve Emzirmek
118 görüntüleme

Ceren Ç.
28 Aralık 2025 21:22
8 aylık bebeğim var ilk defa adet oldum. ilk günden beri çok fazla sütümde yok hep arttırmak için çabalıyorum. doktorum emzirdiğim için adet olmamamın normal olduğunu söylemişti. şimdi adet olunca korktum sütüm mü kesiliyor?? yaşayan var mı?
Ö
Özge T.
28 Aralık 2025 21:25
Hayır korkmayın ben de aktif emziriyorum 4.ayda adet görmeye başladım bu zaman kişiye göre değişiyor, doktordan duyduğum adet günlerinde biraz azalma oluyormuş ama bariz bi etki görmedim ben şuan 9.aydayız

Ceren Ç.
28 Aralık 2025 21:27
teşekkür ederim🌸

Hatice C. ..
28 Aralık 2025 22:00
Evet korkulacak bişey yok vücutlarımız eski düzenine geri dönüyor önce regl sonrasında yoğun saç dökülmeri yeni çıkıcak saçlar 😊

Ceren Ç.
28 Aralık 2025 23:50
insallah ya🌸

Berfin Ç. ..
29 Aralık 2025 00:21
Ben de doğumdan 2 ay sonra oldum ama adet günlerinde birazcık azalma farkettim bol bol su içmek en önemlisi. Adet olmamızın dışında uykusuzluk yorgunluk düzenli dinlenememe gibi durumlar bebişlerle bazen mümkün olmadığı için o da etkileyebiliyor. Destek vereniniz varsa eğer sütünüzün artması için en önemli şey uyku, emzirmeyi sıklaştırmak,bol bol su , ve mümkünse eğer stresten uzak olmak bazen mümkün olmuyor ama zorlamak diyelim ☺️

Ceren Ç.
29 Aralık 2025 00:23
evet cok haklısınız gerçekten uyku cok önemli🙏🏻
P
Pınar Y.
29 Aralık 2025 08:46
Bebeğim 4 aylık, ben de yeni adet oldum ve sütüm bariz azaldı. Arttırmak için elimden geleni yapıyorum. Ancak mesela bugün gece 02.00 de emzirip sonraki emzirme saatim 11.00 oldu. Bu ara 4 aylık bir çocuk için fazla mı? Çok uyumuşum farkında olmadan. O da uyudu tabi. Sıkıntılı bir durum mu bu kadar uyuması ve aç kalması?

Ceren Ç.
29 Aralık 2025 08:50
valla bence ne güzel dinlenmişsinizdir🥲 sonuçta aç ve rahatsız olsa uyanırdı