Adet Dönemi Süt Üretimi

155 görüntüleme
B

Billur O.

9 Aralık 2025 21:32
Merhaba adet dönemi yaklaşırken sütünde azalma olan var mı ?
N

Nurşen E.

9 Aralık 2025 21:34
Evet azalma oluyor kızımda o dönemde pek istekli emmiyor benimde
B

Billur O.

9 Aralık 2025 21:35
Ben sadece sağım yapıyorumda acaba dedim pompa kaynaklımı iki ayrı pompa denedim sonuç aynı nettede okudum ama sormak istedim benzer durumda olanları bi nebze rahatladım☺️
N

Nurşen E.

9 Aralık 2025 21:49
Rezene kullanabilirsin birde doğadan emziren anne çayı var bunlar biraz etkiliyor süt miktarını ben adet dönemimde kullanıyorum 🙂
M

Merve Ö.

10 Aralık 2025 06:50
9 aydir sagim yapan anne olarak bildiriyorum adet donemine 2 gun kala 100-200 ml miktar kadar azalma oluyor kesinlikle. O zaman bir iki fazla sagim yapin. Sizi mutlu eden yiyeceklerden tuketin sonra hemen normale dönüyor. 🤍
B

Billur O.

10 Aralık 2025 07:30
Sizde sadece sağım mı yapıyorsunuz dokuz ay tebrik ederim maşallah ben çok yoruldum
M

Merve Ö.

10 Aralık 2025 07:45
Ben de canimdan bezdim ama 9. Ayda biraz daha rahatladim ek gidaya gecince gun icinde genelde yemekle doyuyor sagdigim sut geceye yetmis oluyo.
B

Billur O.

10 Aralık 2025 07:46
Ah bu zamanın çocukları ben mama da veriyorum süt sağmayıda bırakmak istemiyorum 4:30 aylık oldu ama gerçekten çok yoruldum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Aralık 2025 10:39
@Billur Onuk hanım adet döneminde hormonlardaki değişim süt miktarında geçici bir azalmaya neden olabilir. Bu durum genellikle birkaç gün içinde normale döner. Bol sıvı alımı, sık emzirme ve dengeli beslenmeyle bu dönemi rahatça atlatabilirsiniz. Endişe etmeyin, süt üretimi kısa sürede yeniden düzene girer.
B

Billur O.

12 Aralık 2025 10:42
Teşekkür ediyorum emmiyor sadece sağım yapıyorum🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir