Adenovirüs Salgını

171 görüntüleme
S

Sultan K. B.

16 Kasım 2025 13:01
Kızım 13 aylık normal grip ile başladı herşey birkaç gündür günde bir kere kusma ile daha sonra iki gündür ishal devreye girdi sulu ishal her 1 saatte bir kaka yapıyor ve kıyafetine bulaşacak kadar sulu oluyor doktor 1 gün yatış verdi serum verdiler kan gazı değerleri düşmüş toparladılar eve geldik ve ishali tekrardan başladı iştah yok hiçbirşey yemiyor içmiyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim
N

Nimet ..

16 Kasım 2025 18:41
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Aynı durumu 2 haftadır 20 aylık oğlumla yaşıyorum. Önce kusma ve anlattığınız gibi ishalle başladı. 2 gün hastanede yattık eve geri geldik. Fakat 4 gün sonra yine aynı şiddetli ishalle tekrar 2 gün daha hastaneye yattık. Serum takviyesi verildi. Dün çıkış yaptık. Bugün de grip başladı burnu tıkalı. Çok yorucu bir süreç ishal arada hala devam ediyor. Oğlum hiçbir şey yemiyor ama 3 saatimi de alsa azar azar ishal kesici şeyler yedirmeye ve bol su içirmeye çalışıyorum. Haşlanmış patates, ev yoğurdu, kefir ve muz. Muzlu yoğurt yada muzlu kefir yemeyi kabul ediyor biraz, diğerlerini de acele etmeden peşinde dolana dolana az az yedirmeye çalışıyorum. Bu şekilde biraz daha toplamaya başladı. Artı olarak probiyotik kullanıyorum o da etkili oldu. Allah yardımcınız olsun inşallah geçer
S

Sultan K. B.

19 Kasım 2025 12:05
Çok geçmiş olsun size de çok şükür atlattık ama gerçekten adenovirüs diye bir salgın varmış çok kötü bir hastalık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir