Adenovirüs

50 görüntüleme
Z

Zehra B.

27 Nisan 2026 18:09
Selam, 6 aylık oğlum 1 hafta önce ateşlendi adenovirüs dendi fakat şu anda burun akıntısı, tıkanıklık, geniz akıntısı fazla var buna bağlı öksürük. Neler yapabilirim burnu açıyorum fakat hemen geri tıkanıyor emmekte çok zorlanıyor 😢
M

Merve ..

Premium Üye
27 Nisan 2026 18:48
Benim oğlum da 7 aylıkken adenovirus olmuştu karaciğer enzimleri 20 kat artmisti inatçı ateş balgam öksürük çok fazlaydı ama ciğerlere inmedigi için tedavi uygulamiyorlar bize sadece ateşi olduğu için sıvı kaybetmişti sıvı takviyesi yaptılar birde karaciğeri koruma altına almak için 3 gün yatış verip ilaç verdiler sonra evde gozetimde oluyor ılık su icirin işe yarıyor göğsüne sıcak bez koyun
Z

Zehra B.

27 Nisan 2026 20:28
Merve
Benim oğlum da 7 aylıkken adenovirus olmuştu karaciğer enzimleri 20 kat artmisti inatçı ateş balgam öksürük çok fazlaydı ama ciğerlere inmedigi için tedavi uygulamiyorlar bize sadece ateşi olduğu için sıvı kaybetmişti sıvı takviyesi yaptılar birde karaciğeri koruma altına almak için 3 gün yatış verip ilaç verdiler sonra evde gozetimde oluyor ılık su icirin işe yarıyor göğsüne sıcak bez koyun
Kan tahlili yapılmadı bize, ateşimiz geçti 4. Günde. burnu çok tıkalı ve böyle bir çıkaramadığı balgam var sanki çıksa rahatlayacak🥺 ne kadar açmaya çalışsak sa tam olarak açılmıyor. Teşekkürler tavsiye için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir