Adeno Virüs
129 görüntüleme
E
Emine K.
7 Mayıs 2026 09:54
Yaklaşık 25 gün önce bebeğimde öksürük ve hırıltı başladı ateşi olmadığı için evde takip ettim bir haftanın sonunda ishal başladı ve doktora gittim tahlilde adeno ve rota virüs pozitif çıktı ama doktorumuz rota yalancı pozitif adeno virüs olmuş dedi bol bol emzirmemi ve probiyotik kullanmamı söyledi probiyotik kullandığım süre boyunca kakası ne çok sıvı ne normal formda kıvamı ve rengi tam olarak çırpılmış yumurta sarısı gibi dün probiyotik vermedim birkaç gündür de uykuları yok denecek kadar az olmaya başladı gece uyanıp iki üç boyunca uykuya dalamıyor ateşi yok denecek kadar az 36.8 ne yapmam gerekiyor bilgisi olan paylaşabilir mi?
N
Nazlıcan ..
7 Mayıs 2026 09:57
Bebeğiniz ne kadarlık
E
Emine K.
7 Mayıs 2026 09:57
5 ay on günlük
N
Nazlıcan ..
7 Mayıs 2026 10:11
Benim bebeğimde de ishal benden geçti ben iyileştim fakat o iyileşemedi. Bende probiyotik kullandım ama sanırım bebeklerde pek işe yaramıyor. Gece boyunca gaz sancısı her saat bir kaç kez uyanıyoruz. Tahlil yapmadı doktor ama flagyl 125 mg şurup verdi. 10 gündür geçmiyordu ama dün başladık güzel uyudu. Ateşi yoksa genel hali iyiyse bol bol emzirmekten başka çare olmuyor bizimki de kakası su gibi ve kötü kokulu. Çok geçmiş olsun
E
Esra B. B.
Premium Üye
7 Mayıs 2026 10:35
Eczanelerde direkt bebisler icin olan probiyotikler var bi eczaciya danisarak deneyin derim
E
Emine K.
7 Mayıs 2026 10:49
Esra hanım doktorun bebeğim için tavsiye ettiği probiyotiği kullandım 2 haftadır ama kaka kıvamı eski halini yani pütürlü halini almadı probiyotik kullanmaya başladığımdan beri çırpılmış yumurta sarısı kıvamıda rengide dün vermedim acaba probiyotikten mi kaynaklı diye fakat düzelme olmadı
E
Emine K.
7 Mayıs 2026 10:55
üstüne birde bu kadar uyku gerilemesi eklenince bir şeyler yanlış gidiyor gibi geliyor saat 20.00 da yatıyor saat başı uyanıyor ve 24-03 arası uyanık kalıyor güne 06.30 başlıyor ama 3 ten sonra 6 ya kadsr da saat başı uyanıyor
Yükleniyor...