Acilll Acilll
283 görüntüleme
B
Büşbüş
28 Haziran 2026 11:10
Herkese merhaba 14,5 aylık bebeğime bir çay kaşığı bile olmaz bal tattırmaya çalıştım emziğe sürüp verdim sonra öğürme ve kusma oldu. Bir şey olur mı başına gelen var mı endişelendim.
S
Sevgi K.
28 Haziran 2026 11:45
Bende oğluma bir yaşından sonra bal verdim öğlen bir çay kaşığı gece 11 gibi ağlayarak uyandı karnında kabarıklar oldu hastaneye götürdüm acile bala karşı alerji olmuş olabilir dedi o günden beridir vermiyorım
B
Büşbüş
28 Haziran 2026 11:46
Bende oğluma bir yaşından sonra bal verdim öğlen bir çay kaşığı gece 11 gibi ağlayarak uyandı karnında kabarıklar oldu hastaneye götürdüm acile bala karşı alerji olmuş olabilir dedi o günden beridir vermiyorım
S
Sevgi K.
28 Haziran 2026 11:51
Kusma falan olmadı ben kabarcığı görünce krem sürdüm çünkü kaşınıyordu ve susmadı acile götürünce kabarıklık gitmişti doktor alerji ilacı verdi geçtiği için kullanmadım takip etcen dedi bana
B
Büşbüş
28 Haziran 2026 11:53
Kusma falan olmadı ben kabarcığı görünce krem sürdüm çünkü kaşınıyordu ve susmadı acile götürünce kabarıklık gitmişti doktor alerji ilacı verdi geçtiği için kullanmadım takip etcen dedi bana
S
Sevgi K.
28 Haziran 2026 11:54
Allah razı olsun işte her bebeğe malesef faydalı olmuyor insanların ne dediğine bakmayın içinize birşey sinmiyorsa yapmayın her bebek herşeyi yemek zorunda değil
B
Büşbüş
28 Haziran 2026 11:58
Allah razı olsun işte her bebeğe malesef faydalı olmuyor insanların ne dediğine bakmayın içinize birşey sinmiyorsa yapmayın her bebek herşeyi yemek zorunda değil
S
Sevgi K.
28 Haziran 2026 13:13
Her besin her bebeğe faydalı olacak diye bir şey yok bide sor bakalım eşinde ailesinde senin ailende falan alerji durumu var mı benim mesela kaynananamda polen alerjisi var baldan kaynaklı çocukta olmuş olabilir diye düşünüyorum sonra doktora götürdüm bir süre verme dedi

Zeynep Z.
28 Haziran 2026 14:16
Bal bir yaşından önce yasak , öldürebilir
S
Sevgi K.
29 Haziran 2026 10:30
Herhangi bir sıkıntı oldumu merak ettim bebeği
B
Büşbüş
29 Haziran 2026 10:31
Herhangi bir sıkıntı oldumu merak ettim bebeği
S
Sevgi K.
29 Haziran 2026 10:33
Rica ederim ne demek ne zaman soru sormak istersen tecrübelerimden sana yardımcı olmaya çalışırım benim ilk çocuğum ve tek bakmaya çalışıyorum sürekli araştırıyorum
B
Büşbüş
30 Haziran 2026 07:21
Rica ederim ne demek ne zaman soru sormak istersen tecrübelerimden sana yardımcı olmaya çalışırım benim ilk çocuğum ve tek bakmaya çalışıyorum sürekli araştırıyorum
Yükleniyor...