Acill Yardım Lütfen

280 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

2 Temmuz 2026 15:34
8 ay 20 günlük kızım geceleri uyumuyor gündüz iki uyku yapıyoruz o da zorla hep emerek uyumak istiyor bazen öyle de uyumuyor akşam beşten sonra uyutmamayi da uyumadan önce temiz hava duş gibi herşeyi denedim ama yok çare olmuyor gece uykusuna geçme saati veremiyorum çünkü tam anlamı ile uykuya dalmiyor desteksiz tek başıma büyütüyorum eşim yurt dışında haliyle onunda desteği olamıyor ne olur bir fikir verin artık beynim vücudum çökmek üzere sabah bir kalkıyorum dayak yemiş gibi kemiklerim sızlıyor artık
Z

Zahide.

2 Temmuz 2026 15:43
8 ay 12 günlüğüz bizde böyleyiz artık bıktım o derecedeyim ne gece uykusu ne gündüz uykusu var devamlı huzursuz mız mız hiç bişeyden memnun değil ben çözüm bulamadım geçiş dönemi dicem ama uykuları hep yoktu yani hep on beş yirmi dakika uyuyo on kez gidiyoruz o başiğe gündüzleri beşik sallamaktan kollarım koptu
Ebru K.

Ebru K.

2 Temmuz 2026 15:47
Zahide.
8 ay 12 günlüğüz bizde böyleyiz artık bıktım o derecedeyim ne gece uykusu ne gündüz uykusu var devamlı huzursuz mız mız hiç bişeyden memnun değil ben çözüm bulamadım geçiş dönemi dicem ama uykuları hep yoktu yani hep on beş yirmi dakika uyuyo on kez gidiyoruz o başiğe gündüzleri beşik sallamaktan kollarım koptu
Benim gunduzlerinden ziyade geceler de öyle takatim kalmadı ne yaptiysam olmadı
Ebru G. .

Ebru G. ..

2 Temmuz 2026 16:51
10 aylık annesi olarak hala öyleyiz
N

Nur ..

2 Temmuz 2026 17:56
Benim bebeğim 10.5 aylık bir dönem bizimki de öyleydi ama sonrasında rahatladı ben özellikle gündüz uyku aralıklarına ve uyku saatlerine dikkat ediyodum o dönemde gündüz max 2.5 saat uyutuyodum son uykusundan sonra 4 saate yakın zaman geçirip sonra gece uykusuna yatırıyordum
Gece uykusundan önce bol yerde vs vakit geçirin enerjisini atabilsin
Z

Zahide.

2 Temmuz 2026 22:02
Ebru Kaya
Benim gunduzlerinden ziyade geceler de öyle takatim kalmadı ne yaptiysam olmadı
Gece en az on kez uyanıyoruz abartı değil gerçekten bazen saatlarce uykuya geçmiyor
Z

Zahide.

2 Temmuz 2026 22:03
Nur 🌸
Benim bebeğim 10.5 aylık bir dönem bizimki de öyleydi ama sonrasında rahatladı ben özellikle gündüz uyku aralıklarına ve uyku saatlerine dikkat ediyodum o dönemde gündüz max 2.5 saat uyutuyodum son uykusundan sonra 4 saate yakın zaman geçirip sonra gece uykusuna yatırıyordum
Gece uykusundan önce bol yerde vs vakit geçirin enerjisini atabilsin
Maalesef gece uyumadıgı için gündüz defalarca uykuya gitmek zorunda kalıyoruz çünkü uykuları çok kısa 10-20 dakika gibi sürekli beşikte dönüyor zaten o ayrı olay uyandırğyo kendini dalamıyo geri
N

Nur ..

2 Temmuz 2026 22:06
Gündüz sürekli uykuya gittiği için döngünüz aynı şekilde tekrarlanıyo muhtemelen maalesef sürekli gece uykusundan çalınıyo bu şekilde. Ben Google geminiyle uyku düzenlemesi yapmıştım onunla fayda gördüm size de belki fikir olur 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir