Acill Bakar Mısınız Kızlar!!!
130 görüntüleme
B
Berivan K. ..
17 Haziran 2025 06:57
kapalı safra kesesi ameliyatı olup da sütü kesilen var mı süt kesilir mi ya da safra kesesi ameliyatı olacağım sütüm kesilir diye çok korkuyorum benimle aynı durumda olan varsa yazabilir mi lütfen 
C
Ceren Ş.
17 Haziran 2025 07:04
Ameliyattan önce sütünüzü sağarsanız iyi olur çünkü ameliyat sonrası 4-5 saat sütünüzü veremiyorsunuz benim bildiğim kadarıyla yine ameliyat sonrası gelen ilk sütü de sağıp vermiyoruz bebeğimize ondan sonra rutinimize devam ediyoruz herhangi bir kesilme yaşanmıyor Berivan hanım lütfen stres yapmayın çok geçmiş olsun şimdiden
H
Hadiye N. E.
17 Haziran 2025 07:11
Kızım 4 aylıkken oldum aynı ameliyatı ama benim daha öncesinde sütümün kalitesi bozulmuştu nerdeyse ağrılardan her gece acildeydim serum yemekten yemek olarak bir şey yiyememekten ağrıyacak diye maalesef sütüm su gibi oldu. Ameliyattan sonra bir kaç gün gerçekten toparlanamadım sezaryenden daha kötüydü benim için sanırım gaz probleminden öyle olunca yine emziremedim belki zorlasaydım kendimi sütüm çoğalırdı hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Doktorum bir kaç saat sonra emzirebilirsin demişti aslında. Sana tavsiyem sütünü sağ baya yetecek kadar sonra bebeğini bol bol emzir. O süreçte ilaçlardan biraz kalitesi değişiyor çünkü. Ama bol bol emzirirsen normale dönersiniz. Geçmiş olsun şimdiden canım.
B
Berivan K. ..
17 Haziran 2025 07:17
Cumartesi gününden beri emzirmiyorum pankreasım iltihaplanmış ilaç kullanıyorum sağım yapıyorum ama bi azalma var gibi stresten de olabilir bilmiyorum zor mu ameliyat sonrası peki hadiye hanım hemen ayaklanabiliyor muyuz dren ve sonda takılıyor mu