Acill
180 görüntüleme
R
Rojin g.
27 Ocak 2026 18:18
Merhaba kızlar bebegim 10 gün sonra 6 aylık olacak 1 aylık olana kadar herşey güzel di ama 5 ay 20 gündür düzgün emmez emerken ağlar kendini geriye qtar beşiği koyunca gene kendini geriye atar ve ağlar gündüz uykuları yok sallamayarak uyur neden böyle yaptığını [bilmiyorum.bebegi](bilmiyorum.bebegi) böyle olan var mı ne zaman düzeldi neden böyle yapıyor lütfen cvp verin ne yapmam gerek artık unu gündüz uyuyurken ve beslerken çok zorlanıyorum
H
Hilal
27 Ocak 2026 18:34
Bizim reflümüz var, kendini geriye atar çoğu zaman, bezini değiştirirken de midesi bulanırdı, [6.aydan](6.aydan) sonra başladı bizimki, sizde de reflü olma ihtimali var mı
R
Rojin g.
27 Ocak 2026 18:41
Reflü için birşey kullandınız mi
H
Hilal
27 Ocak 2026 23:04
Evet gastrotuss baby diye bir şurup verdi doktorumuz onu kullanıyoruz, ben doktora bu durumunu söyleyince reflü teşhisi koydu 1 yaşına kadar kullanacağız, sonrasını bilemiyorum
C
Cennet T.
1 Şubat 2026 00:53
Diş sancısı olabilir bu dönemde genelde diş sancısı oluyor gün içinde diş kaşıyıcısı tetagil kullanın bence dişleri ağrıdığı içinde memeyi tutamıyorlar yavrucaklar emmeden öncede dişlerine parmağınızla masaj yapın bence rahatlar diye düşünüyorum ilk akla gelecek bu olmalı çünkü daha öncesinde rahat olan bebek bi anda reflü olduğu düşüncesini akla getirmemeli
C
Cennet T.
1 Şubat 2026 00:55
Yanlış anlamışım kusura bakmayın bence Osman hocadan danışmanlık alın uzun süredir devam ediyorsa