Acile Gidelim mi?

198 görüntüleme
B

Buket K. D.

23 Şubat 2026 21:40
Bebeğim 3 aylık olmak üzere, normalde çok sakindir ama 2 gündür katılarak aşırı derecede ağlıyor. Ateş, kusma, ishal yok, kulaklarda burunda akıntı yok, gaz sancısı da olduğunu çok düşünmüyorum ama öğlen uyanıyoruz, uyandıktan gece uyuduğu vakte kadar aralıklı olarak ağlama krizlerine giriyor. Aşırı bir uyaran vs durumu da yok. Dik ya da yatay tutmak fark etmiyor. Memede de huzursuzlanıyor emmek istiyor ama kendini geriyor. Biberonla süt verince içiyor ama sonra yine ağlıyor. İdrarında da çok olağan dışı bir durum yok hafif bir sarılık var. Şimdi katılarak ağladığı için ilk kez bir çay kaşığı calpol verdim. Acile götürelim mi tavsiyeniz nedir acaba?
S

Seyhan B. ..

23 Şubat 2026 21:44
Canim ne yaptın gittin mi doktora ....şuan nasıl bebis
B

Buket K. D.

Yok biraz dışarda gezdirdim sustu ama şimdi yine başladı ağlamaya. Gideceğiz sanırım
E

Ebru

Acile gitmekten ziyade çocuk doktorunuz ile görüşmeniz daha sağlıklı olur gibi geçmiş olsun :)
B

Berfin Ö.

23 Şubat 2026 21:46
Kakası nasıl kontrol ettiniz mi? Allerjik durumu olabilir mi
K

Kübra E. T.

23 Şubat 2026 21:51
Memede eğer kendini geriyorsa gaz olabilir bence çok geçmiş olsun
D

Duygu Y.

23 Şubat 2026 21:54
Buket hanım boşuna Acile gitmeyin benim oğlum 25 günlük olduktan sonra katılma nöbetleri geçirmeye başladı sebepsiz yere Ağlamaları nefesini kesmesi meme kendini geriye itmesi meme reddi katıldığı zaman biberon Reddi oluyordu acile de gittik doktora da gittik bebeklerde olabileceğini söyledi doktorlar kardiyolojiye gönderdiler bizi kalbine de bir sıkıntı çıkmadı geçmesini bekleyeceğiz demişti doktorlar şu an dört aylık arada bir katılarak ağlıyor azalmaya başladı inşallah sizinki de tez zamanda biter Allah yardımcınız olsun o durumu en iyi ben anlarım akşam altı oldu mu başlardı gece yarısına kadar o susmayanna kadar hiç kimse oğlumu Susturmazdı ağlamaktan yorulur öksürmeye başlarlardı bir nebze olsun sakinleşirdi şu an daha iyi elhamdülillah çok şükür
İ

İrem

23 Şubat 2026 21:54
Evet kendini geriyorsa benim aklıma da ilk üst gazı olması geldi. Gerçekten çok acı veriyor benim bebeğim de çok çekti buket hanımcığım bundan
B

Beyza N. ..

23 Şubat 2026 22:14
Kendini germesi oğlumda da çok vardı. Gazdan olabilir ya da reflü olabilir çok sık emiyorsa . İnşallah ikisi de yoktur, afiyetle çabucak geçer. Bebeğim de bu durum her gün vardı biz Probiyotik kullandığımızda elhamdülillah iyi geliyordu. Doktoruna danışabilirsiniz
N

Naz

23 Şubat 2026 22:44
Gaz damlası kullanın bence bizde aynı durumu yaşadık o kadar ağlıyordu ki acil doktoru röntgen istedi karnı gaz doluydu sebeb bu demişti
B

Buket K. D.

23 Şubat 2026 23:50
Doktor bir sorun görmedi muayenede. Koliktir dedi ama 3. Ayda başlayan kolik mi olur ben anlamadım. Umarım bir problem yoktur sakin gibi şimdilik. Probiyotiğini değiştirdi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir