Acil Yardım Regl Sancısı Hangi İlaç

100 görüntüleme
İ

İpek Ö.

27 Haziran 2025 10:06
Buscopan kullanabilir miyim ve agrı kesici olarak arveles kullanabilir miyim kaç kere kullanabilirim çok fazla agrım var regl agrısı
S

Sinem U. K.

27 Haziran 2025 10:32
Benim doktorum ağrı kesici olarak arveles yazdı. Emzirirken bir problem olmaz dedi.
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 10:33
Osman Hocamın bununla ilgili bir videosu vardı orada arveles, dicloron, voltaren, parol gibi ilaçların güvenli olduğunu söylemişti. Videoyu bulamadım ama ekran görüntüsü almıştım
İ

İpek Ö.

27 Haziran 2025 10:34
Buscopanda spazmlarıma iyi geliyor normalde ikisini bir içiyordum evet arveles içilebilirmiş diğerinide birlikte içebilsem keske 😞😞
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 11:22
Buscopanı hiç bilmiyorum emzirirken güvenli mi değil mi ama regl sancısı deyince bana en çok fayda sağlayan diklorondu
İ

İpek Ö.

27 Haziran 2025 16:59
Dikloron içişebiliyor mu hapı var ama
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 21:29
E-lactancia.org diye bir site var, oraya ilaç etken maddesini yazdığınızda uyumlu veya riskli diye çıkıyor. Sizin için tekrar baktım, uyumlu yazıyor. dikloron için etken madde için “Diclofénac” şeklinde yazmanız gerekiyor. İsterseniz kontrol edebilirsiniz. Site ingilizce, çevirip okuyun
İ

İpek Ö.

27 Haziran 2025 21:30
Teşekkür ederim tamamdır bakayım😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir