Acil Yardım Lütfen

464 görüntüleme
B

Balkız K.

13 Mayıs 2026 21:50
4 ay 20 günlük bebeğim var covid testi pozitif çıktı sürekli kusuyor günlük bez kirletme sayımız 1 oldu acil yardım edin lütfen
D

Duygu A.

Premium Üye
13 Mayıs 2026 21:54
Acilen doktora gitmeniz en iyisi olacaktir
B

Balkız K.

13 Mayıs 2026 21:55
Gittim fakat covid olduğu için birşey yapamayoz dedi bebek bu miğde bulantı serumu yapamayız dedi ateşi kontorl altında tutun sadace denildi
.

.....

13 Mayıs 2026 22:16
Balkız Karadağ
Gittim fakat covid olduğu için birşey yapamayoz dedi bebek bu miğde bulantı serumu yapamayız dedi ateşi kontorl altında tutun sadace denildi
Başka bir doktora daha başvurun bence besin alamayan idrarı çıkmayan ve sürekli kusan bir bebek dhaa çok halsizlesir Allhim yardım etsin inşallah
B

Balkız K.

13 Mayıs 2026 22:18
Amin inşallah
T

Tuğçe

13 Mayıs 2026 22:27
Sadece anne sütüyle mi devam ediyorsunuz? Burun serum fizyolojik yapıp sonrasında çekin, bu işlemi yaparken bir kolunuza yatırın sırtına vurun bu şekilde balgam da çıkıyor. mikroplarla savaşma da anne sütü çok büyük etken Allah şifa versin inşallah
B

Begüm A.

13 Mayıs 2026 22:49
Eğer beslenmiyorsa hastane yatışı veriliyor direk küçük bebeklere bence de başka bir doktorla daha görüşün en azından serum takviyesi yapmaları gerekir diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir