Acil Yardım Gaz Sorunu:((

104 görüntüleme
A

Aslı

10 Kasım 2025 17:45
bebeğim2 aylık genelde huzursuzdu ama 3 4 gündür çok şiddetli gaz sancısı var katılarak ağlıyor genel geçer bütün yöntemleri denedik iyi kötü çıkarıyor da ama rahatlamıyor bir türlü çok çaresizim ne yapabiliriz
Yeter O. .

Yeter O. ..

10 Kasım 2025 17:57
Süt alerjisi olabilir bebeğimde böyleydi götürdük alerji çıktı
S

Seda ..

10 Kasım 2025 17:59
Benim bebeğimde gazlıydı biz vicol diye bitkisel bi damla vardı onu kullanmıştık doktor önermişti biraz rahatlatıyodu birde banyo yaptırmak iyi geliyor karnına havlu ısıtıpda koyabilirsiniz , masajlar var ama dediğiniz gibi tam olarak hiçbiri rahatlatmıyor hafifletiyor sade
A

Aslı

10 Kasım 2025 18:04
evet süt alerjisi var diyet yapıyorum zaten 1 aydan fazla zamandır bu kadar değildi düzelmişti şimdi çok şiddetli şekilde başladı acilde de film çekildi gazı var dendi sürekli doktora götürüyoruz zaten :(
Yeter O. .

Yeter O. ..

10 Kasım 2025 18:08
Yediklerinize dikkat edin devlet destekli mama var kızıma çok iyi geldi içinde inek sütü olmayan doktorunuz bi yazsın size
M

Melek K. D.

10 Kasım 2025 18:10
Kovaya sıcak su koyun karnını ve ayaklarını sudavtutun iyi gelir, gaz damlası kullanmaktan çekinmeyin
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Kasım 2025 18:38
Kimyon içirin biraz ben öyle yapıyorum masaj + kimyon iyi geliyor
Bebek arabasına koyup gecelerce dışarılarda gezdirdik durmadıda ama kimyon iyi geldi
Ümran A.

Ümran A.

10 Kasım 2025 19:00
Merhabalar benim kızımında gaz sancısı çoktu ilk 3 ay . Gece vakti arabayla tur atardık arabada anca uyurdu 🥲 Ben kimyon çayı içiyordum bol bol çok faydasını gördüm , kızıma da masaj yapıyordum aşırı ağladığında fın makimesini açıyordum onunla hem karnını ısıtıyordum hem de sesi sakinleştiriyordu
Şifalar ve sabırlar diliyorum 🐣
S

Sevgi B. T. ..

10 Kasım 2025 19:36
Acı elma yağı ile masaj yapın çok etkili oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir