Acil Yardım -calpol Boğazına Kaçtı

284 görüntüleme
B

Buse S.

4 Temmuz 2026 03:08
Merhaba bebeğim 7 aylık , bugün menenjit aşısı oldu ve ateşi olduğu için gece calpol verdim fakat tam içerken boğazına kaçtı bir kaç saniye soluksuz kaldı gibi sonra kendine geldi öksürdü ve kustu. Sonrasında 2 saat uyutmadan bekledim ve soluk alıp vermesi normaldi. Emdi mamasını içti ve uyudu. Şuanda da sanki biraz hızlı nefes alıyor gibi geliyor ama hiç bir hırıltı öksürük vs yok. Ciğerine şurup kaçmış olabilir mi? Kaç saat daha takip etmeliyim
B

Beril T.

4 Temmuz 2026 04:01
Olağan bir boğaza hafif kaçıp sonrasında çıkma süreci olmuş panik yapacak hiçbir şey yok bence sakin olun 😊🙏🏻 neden ciğerine kaçsınki. Normal boğazına sıçramış çıkmıştır. Ciğerine kaçma dediğiniz çok büyük bir durum sürekli bir öksürük hali olurdu. Bahsettiğiniz durumda öyle bir şey devam etmiyor gibi duruyor. Merak etmeyin gayet iyidir bebekler daha sık nefes alıp verirler 🤗
Tay

Tay

4 Temmuz 2026 10:04
Bence de ben enjektörle veriyorum az az
D

Derya A. ..

4 Temmuz 2026 10:20
Benim yerimde olsaydın kalp krizi geçirirsin ben her verdigimde öyle oluyor sakin kalman önemli ve nefes alıyorsa sorun yok burnunu kapatıp vermeyi dene
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir