Acil Yardım

182 görüntüleme
K

Kübra V.

23 Nisan 2026 04:11
Anneler delirmek üzereyim 15 ayşık oğlum var gündüz 2 uykudan 1 düşürdüm ama gece uyku yok 2 saat düzgün uyusa sonra hep kalkıyor meme ağzında olsun istiyor uyumaya çalışıyor ama yinede uyumıyor, ne bende uyku var ne onda, ne babamızda deliricem akıl verin ne yapmalıyım
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

23 Nisan 2026 06:26
Gece beslenmesini kesin
P

Pelin A.

23 Nisan 2026 07:16
Bence de gece beslenmesini kesin. Benim kızım 7.5 aylık oğlunuz gibi ama küçük olduğu için gece beslenmesini kesmek istemiyorum. Her uyanmada meme yerine su veren olmuş gece beslenmesini kesmek için deneyebilirsiniz belki. Bir arkadaşım gece beslenmesini kesmek için ayrı odada uyumuştu her uyanmada babası su vermişti. 18 aya kadar bir kere gece beslenmesi normalmiş.
B

Betül A.

23 Nisan 2026 08:28
Bizimkide 9 aylık aynı yapıcak hiç birşey yok her yolu denedim
Emel N. G.

Emel N. G.

23 Nisan 2026 09:17
Merhaba Kübra Hanım, benim de oğlum 15 aylık o da şu an gündüz uykusunu teke düşürdü. Bi ara bizde gece uykusunda zorlandık. Sonra bir baktık 2 tane azı dişini birden çıkarmış. Belki sizde de benzer bir durum vardır. Bebeğiniz sağlıkla büyür inşallah 🙏
Emel N. G.

Emel N. G.

23 Nisan 2026 09:51
+ ek bir şey daha Biz de huysuzluğu 10 gün kadar sürdü. Hatta ben başta grip oldu sandım. Gece emzirmesini bu süreçte kesmedim. Dişleri patlayınca rahatladı. Uykusu da düzene girdi. Umarım sizin ufaklık da bir an önce rahatlar.
K

Kübra V.

23 Nisan 2026 10:46
Emel Nur Gültepe
+ ek bir şey daha Biz de huysuzluğu 10 gün kadar sürdü. Hatta ben başta grip oldu sandım. Gece emzirmesini bu süreçte kesmedim. Dişleri patlayınca rahatladı. Uykusu da düzene girdi. Umarım sizin ufaklık da bir an önce rahatlar.
Bütün dişleri çıkardık yine de bilmiyorum en iyisi gece emmesini kesmek sanırım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir