Acil Uykuda Sıçrama
45 görüntüleme
M
Melissa A.
11 Ocak 2026 20:34
Bebeğim 5 aylık ve uykusunda sürekli sıçrıyor üst kattaki çocuk yerlere vuruyor tak tak sesi geliyor kzıımın odasında bundan kaynaklı mıdır
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 20:48
Büyük ihtimalle öyledir çocuğunuzu siz daha iyi hissedersiniz.yattığı yer sessiz karanlık aynı odada farklı yataklarda şeklinde olursa çok daha rahat bir süreç geçirirsiniz hislerinize güvenin güzel anne💐
M
Melike M.
11 Ocak 2026 20:51
Tak tak sesi gelmedende bebeginiz aynı şekilde irkiliyorsa b12 eksikliği olabilir ama sadece tak tak sesi varken irkilme varsa o zaman sorun sestetir deriz bence
M
Melissa A.
11 Ocak 2026 20:54
Uyutmaya çalışınca taktak sesi gelmediği halde sıçrıyor B12 eksikliği olduğununasıl anlıycam
M
Melike M.
11 Ocak 2026 21:03
@Melissa Avşar Benim oğlumda 9.ayında böyleydi sıçrardı aşırı endişelenmiştim doktorumuz bütün kan degerlerine baktı ve sıçramaya neden olabilicek bir çok deger var ama hepsi normal bir tek b12 eksikliği var dedi.Bize ocean b12 aldırdı kullandık 10 gün kadar çok şükür geçti.B12 eksikliğinin genetik oldugunu anne yada babadada eksik olabileceğini söyledi doktorumuz.Doğru söylüyordu gerçekten benim hep düşük çıkar.Bence sizde detaylı bi kan testi verin.
M
Melissa A.
11 Ocak 2026 21:04
Benimde her zaman düşük çıkardı bu hafta kontrolümüz var sorayım doktorumaa