Acil Tecrübeli Annelerden Yardım

114 görüntüleme
E

Ebru E.

8 Ağustos 2025 08:49
Bebeğim 35 haftalık 2500 doğdu anne sütü ve formül mama aldı ama kilosu hep geriden geliyordu kaç doktor değiştirdik bunun için bilmiyorum en son gittiğimiz doktorumuz raporlu mamalardan verdi başlarda kilo alımı iyi giderken yaklaşık iki aydır 10 kilo 20 aylık olduk ve havaların ısınmasıyla birlikte asla ne mamasını yiyor ne de ek gıda alıyor diş süreci hâlâ devam ediyor lütfen tekrar yemeye başlaması için ne yapacağımı şaşırdım doktor bir şekilde yemesini sağlayın diyor ama asla kabul etmiyor ekran süresi asla olmadan bu süreçlerden geçen anneler lütfen bana bir yol gösterin çok çaresizim 20 aydır her gün çaresizlikten ağlıyorum olmuyorsa zorlama diyor kimileri ama aç olduğunu bildiğim zaman da aç kalmasına dayanamıyorum lütfen bir fikir verin son çarem sizlerin fikirleri 🙂‍↕️
Fadile B.

Fadile B.

8 Ağustos 2025 13:13
Sayfamda tariflerim var deneyebilirsiniz oyun oynayarak verin şarkı söyleyerek kolay gelsin inşallah düzelir
E

Ebru E.

8 Ağustos 2025 14:53
Zaten ancak o şekilde yedirebiliyoruz başka türlü mümkün değil yemiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir