🌸 Acil Minik Gurme Tavsiyelerine İhtiyacım Var! 🌸
63 görüntüleme

Ebru K. ..
1 Mart 2026 23:12
Selam güzel anneler! 🥰
Benim tatlı kızım şu an 8 ay 5 günlük ve her gün "Acaba bugün ne yedirsem, ne pişirsem?" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. 🙈 Sizler bu yemek planlama işini her gün nasıl çözüyorsunuz? ✨
Bugüne kadar;
🥩 Köfte, patates, makarna
🥦 Brokoli, karnabahar, bezelye
🍲 Bakliyatlar ve her türlü çorba...
Yani hemen hemen her şeyi denedik, yedik şükür! Ama her gün farklı ve yaratıcı bir şeyler bulmak gerçekten çok zormuş. 😅 Mesela bugün ona; kıymalı, kaşarlı, kabaklı bir fırın yemeği hazırladım, yanına da yoğurtlu şehriye yaptım. 🥣
Sizler her gün yeni tarifleri nereden buluyorsunuz? Minik kuzularınıza severek yedirdiğiniz, "Mutlaka dene!" dediğiniz favori tarifleriniz neler? 👩🍳✨
Benim tatlı kızım şu an 8 ay 5 günlük ve her gün "Acaba bugün ne yedirsem, ne pişirsem?" diye düşünmekten kendimi alamıyorum. 🙈 Sizler bu yemek planlama işini her gün nasıl çözüyorsunuz? ✨
Bugüne kadar;
🥩 Köfte, patates, makarna
🥦 Brokoli, karnabahar, bezelye
🍲 Bakliyatlar ve her türlü çorba...
Yani hemen hemen her şeyi denedik, yedik şükür! Ama her gün farklı ve yaratıcı bir şeyler bulmak gerçekten çok zormuş. 😅 Mesela bugün ona; kıymalı, kaşarlı, kabaklı bir fırın yemeği hazırladım, yanına da yoğurtlu şehriye yaptım. 🥣
Sizler her gün yeni tarifleri nereden buluyorsunuz? Minik kuzularınıza severek yedirdiğiniz, "Mutlaka dene!" dediğiniz favori tarifleriniz neler? 👩🍳✨
İ
İrem
1 Mart 2026 23:15
Merhabalar bugün biz ailece somon yedik aşırı seviyor bebeğim isterseniz balık ekleyebilirsiniz :)

Ebru K. ..
1 Mart 2026 23:22
Merhabalar bugün biz ailece somon yedik aşırı seviyor bebeğim isterseniz balık ekleyebilirsiniz :)

Emel C.
1 Mart 2026 23:52
Ebru hanımcım ne kadar özenlisiniz masallah benim bebegim ne yemek yaptıysam onu yiyor üzüldüm suan haline 😂

Ebru K. ..
2 Mart 2026 00:00
Ebru hanımcım ne kadar özenlisiniz masallah benim bebegim ne yemek yaptıysam onu yiyor üzüldüm suan haline 😂

Emel C.
2 Mart 2026 00:04
Bak öyle diyince bende tuaf oldum ya kız çok kötü durumdayım

Ebru K. ..
2 Mart 2026 00:06
Bacım proteinine dikkat et onun dışında tuzsuz baharatsız ayır kendi yemeginden onu yesin alissin bende ilk zamanlar çok takiliyordum ama sonradan zor gelmeye başladı bide nereye kadar ayrı yapcan strese sokma kendini