Acil Mama Sandalyesi ve Mama Tabagi

220 görüntüleme
C

Ceren c.

30 Mart 2026 19:56
Kızla rmama sandalyesi kullanıyoruz. Oğlum 14 aylikm ama tabak almadım. Sizce bu saaten isnra gerek var mı? Vakumlu tabak almalimiyim? Ne zaman kadar tbaagi ve sandalyeyi kullanir
M

Melike M.

30 Mart 2026 20:06
Bana kalırsa vakumlu tabaga gerek yok.Malum marka gereksiz pahalı birde.Ben aldım ama gerek yokmuş o kadar para vermeye

ZMama sandalyesi çocugun sevmesine baglı.Bazı çocuklar hiç sevmez oturmak istemez bazılarıda çok sever uzun süre kullanır.Yegenim 2,5 yaşında halaaa oturup onda yemek yer mesela.Bebeğiniz seviyorsa uzun süre kullanabilir
C

Ceren c.

30 Mart 2026 20:07

Melike Molla

Bana kalırsa vakumlu tabaga gerek yok.Malum marka gereksiz pahalı birde.Ben aldım ama gerek yokmuş o kadar para vermeye

ZMama sandalyesi çocugun sevmesine baglı.Bazı çocuklar hiç sevmez oturmak istemez bazılarıda çok sever uzun süre kullanır.Yegenim 2,5 yaşında halaaa oturup onda yemek yer mesela.Bebeğiniz seviyorsa uzun süre kullanabilir

Tabağı önüne bırakmak istiyorum ama alıp yere atar diye bırakamıyorum. Tabak kırılır
M

Melike M.

30 Mart 2026 20:10
Tabagı önüne koyayım kendi yesin fikrindeyseniz alabilirsiniz vakumlu tabak.Ben temizlik konusunda biraz fazla hassasım o yüzden hiç öyle bırakim kendi yesin diyemedim hiç.Hep ben yediriyorum o yüzden bizde pek gerek bişeydi diyemeyecegim
C

Ceren c.

30 Mart 2026 21:04

Melike Molla

Tabagı önüne koyayım kendi yesin fikrindeyseniz alabilirsiniz vakumlu tabak.Ben temizlik konusunda biraz fazla hassasım o yüzden hiç öyle bırakim kendi yesin diyemedim hiç.Hep ben yediriyorum o yüzden bizde pek gerek bişeydi diyemeyecegim

Teşekkürler
C

Ceren c.

30 Mart 2026 21:04
Marka onerisi olan var mi
Ceren

Ceren

31 Mart 2026 20:39
9 aylık kızım vakumlu tabak aldık ben de takıntılıyım diye kullanmadım açıkçası ya
C

Ceren c.

31 Mart 2026 23:08
@ai
C

Ceren c.

31 Mart 2026 23:09
Marka önerisi:(
Elif T.

Elif T.

31 Mart 2026 23:18
Mama tabaklarını ikea kalas serisinden aldım makineye de atılabiliyor mama sandalyesi olarakta e bebek mamalove aldım gayet güzeller
C

Ceren c.

31 Mart 2026 23:20

Elif

Mama tabaklarını ikea kalas serisinden aldım makineye de atılabiliyor mama sandalyesi olarakta e bebek mamalove aldım gayet güzeller

Vakumu yok. Atmaz mi yere hep
Elif T.

Elif T.

31 Mart 2026 23:21

Ceren ceren

Vakumu yok. Atmaz mi yere hep

Yani bence gerekli değil vakumlu tabak tecrübem o yönde yine ama yine siz bilirsiniz temizlik için düşünüyorsanız kullanılabilir belki
C

Ceren c.

31 Mart 2026 23:33

Elif

Yani bence gerekli değil vakumlu tabak tecrübem o yönde yine ama yine siz bilirsiniz temizlik için düşünüyorsanız kullanılabilir belki

Şuan herşeyi yere atıyor :(
Elif T.

Elif T.

31 Mart 2026 23:45

Ceren ceren

Şuan herşeyi yere atıyor :(

O zaman siz daha iyi bilirsiniz vakumlu tabağın faydalı olacağını düşünüyorsanız alın bence
C

Ceren c.

1 Nisan 2026 10:13

Arzu.G

Ebebekten Baby plus vakumlu tabak almıştım ek gıdaya başladığımızda .diğer markanın gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. [19.aydayiz](19.aydayiz) vakumu çok sağlam koku falan da yapmadı hiç. Kendiniz yedirseniz bile önüne yumuşak çatalla ezilebilen birşeyler koyun bebeğinizin bir de kaşık verin saglamindan Temas etsin kendi yemeyi daha kolay öğrenir

Teşekkürler
İ

İpek B. Z.

1 Nisan 2026 15:24
Vakumlu tabağı çıkarmayı da öğrenip bir süre sonra atıyorlar 😅 en iyisi kirilmayacak bi tabak, vakumlu da olabilir ama yere örtü falan sermek.
C

Ceren c.

1 Nisan 2026 18:20

İpek B Z

Vakumlu tabağı çıkarmayı da öğrenip bir süre sonra atıyorlar  en iyisi kirilmayacak bi tabak, vakumlu da olabilir ama yere örtü falan sermek.

Ne zaman ogreniyorlar
İ

İpek B. Z.

1 Nisan 2026 21:39

Ceren ceren

Ne zaman ogreniyorlar

15 aylik oğlum, bir iki ay önceydi sanirim keşfettiğinde. Biz tabagi koyup kaldırırken gözlemledi büyük ihtimalle ya da kenarlarından tutup cekmeye çalışırken fark etti ve artik kaldirabilmeyi başarır duruma gecti. Minimono muydu bi marka var mama sandalyesi alti icin tek kullanimlik örtü alıyorum ben, sivi bile dökülse alta geçmiyor. Tabagi atmasa bile yediklerinden eline alip aşağı atıyor çünkü ya da ağzından çıkarıp tükürüyor hopp asagi düşünüyor. Bu nedenle en güzel care aşağı örtü sermek oldu bizde.
M

Melek K.

1 Nisan 2026 21:44
Şart değil aslında şimdiye kadar alinmadiysa benim oğlum 18 aylık hepsini almıştım ama sürekli kullandığım söylenemez onun yerine porselen bebek tabak seti alabilirsin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir