Acil Mama Önerisi
67 görüntüleme
Y
Yağmur
7 Ocak 2026 12:26
Sma conford kullanıyorduk bebeğim 5 aylık olacak içime kurt düştü artık kullanmak istemiyorum hipp denemiştik öncesinde o da aşırı kusma yapmıştı ve iştahla içmemişti acaba aptamilin hangi serisini kullanayım
E
Esra A.
7 Ocak 2026 13:07
Bende düne kadar comfort kullanıyordum. Optiproyu bile veremiyordum gaz kabızlık sorunundan dolayı. Geçen hafta 3 gün stok bulamayınca bebelac gold denemiştik. Comfort gibi sorun çıkarmamıştı o yüzden dün hemen onu aldık ama doktorumuza geçen hafta danıştığımızda sma nın daha iyi olduğunu bebelac gold un kilo yapacağını söylemişti

Melisa D.
7 Ocak 2026 13:11
Benim bebeğim de bu hafta6 aylık olacak. 6 aydır sma kullanıyoruz hipp'e geçmeyi düşünüyorum hangi serisini almalıyım. Aptamil 1 kere stok bulamayınca kullanmıştık ve yapısı tam olarak erimiyormuş gibi hissettiriyor ve aşırı gaz+kabızlık olduğu için tekrar kullanmadık. O yüzden hipp geçmeyi düşünmüyorum
Y
Yağmur
7 Ocak 2026 14:15
Kızlar ben de kararsızım ve çok tedirginim elimde 5 kutu daha var ama devam etmeyeceğim iade edeceğim, hippi sevmediği için onu kullanmayacağım ama galiba tek tek alıp deneyeceğim gibi duruyor gelişimi de önemli çünkü onu da takip edeceğim