Acil Lütfen

85 görüntüleme
A

Aylin ..

25 Şubat 2026 21:01
Bugün bebeğim aşırı şekilde kustu 6 ay olmasına 4 gün kaldı en son 8500 kiloydu ben bi kaç gündür alerji sonrasında grip oldum dün de antibiyotik ve d vitamini hapı kullanmaya başladım. Dünde az emdiği için aç olduğunu düşünerek mama verdim evolvia. Ek gıda ya tam olarak aslında başlamadık ama ben bi kaç kez arada az az avokado verdim yedi bişey de olmamıştı bügün de vermiştim.Yani dün akşam üzeri mama verdim,gece ben ilaca başladım sabah öğle arası avokado verdim.Bugünde aşırı kustu birazda huzursuz gibi kakasını da dünden yapmamıştı baya dolu kaka yaptı akşam 1 saat önce uyudu uyandı kakasında beyazlık gördüm

kusması üstüne bu telaşlandırdı beni kusması da fışkırır gibiydi baya zıbını falan ıslandı uykuda kusmaya başlamıştı çok telaşlandım @Osman Gönülal hocam sizin yorumunuza ihtiyacım var
H

Havin

25 Şubat 2026 21:08
Benim bebeğimde soğuk almıştı tabi burnu akmıyor ateşi yoktu sadece geniz akıntısı vardı burnunu çekiyorduk yıkama yapmıyordum sonra bir hafta akşamları yatağa bıraktıktan sonra fışkırır tarzda kusuyor dün doktora götürdüm reflü dedi ama emindim reflü değildi sonra genizindeki akıntı tutamadığı için kustugunu anladım burun yikamayi yaptıktan sonra duruldu avakado yediği için kakasın rengi öyle olabilir bu kusma gün içinde 3-4 kez olup huzursuz olursa doktora götürün ama sizden hastalık bulaşmış olabilir yada oda ısısı ve nemi geniz akıntısıni artırıyor olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir