Acil Lütfen
111 görüntüleme
B
Berna Y. K.
28 Aralık 2025 06:24
Bronşit belirtileri ne tam olarak kızım 10 aylık iki gün önce öksürük burun akıntısı ve hafif ateş şikayeti ile doktora götürdüm gribal enfeksiyon dedi ama özellikle dün gece ve şimdi aşırı öksürüyor biraz zaman geçince azalıyor öksürüğü
G
Gonca S.
28 Aralık 2025 06:29
Bebeklerin bronşları çok dar dolayısıyla azıcık üst solunum yolu enfeksiyonu olsa hemen öksürük hırıltı oluyor benımde bebegım 6 aylık bronşıt baslangıcı dedı ilaç verdı verılen ilaçlar yan etkı yapıyor ve bebeğe verılmemesı gerekiyormuş udi yagı içirdim sırtına ve göğsüne iyot kafasıi yaptım öksürük gıttı azıcık hırıltı kaldı ilaçlar ise yaramıyor tavsıyem ayak altına zeytınyaglı sarımsak kürü yapmanız dehşet bısey hemen öksürükk kesiliyor merih zeytınyaglı sarımsak kürü yazın ayrıntılat orda
B
Berna Y. K.
28 Aralık 2025 06:30
Teşekkür ederim
B
Burçin İ.
28 Aralık 2025 06:44
Bronşitin en temel belirtisi hırıltıdır. Nefes alıp verirken de ses çıkar. Öksürük de genelde balgamlı olur.
K
Kevser K. ..
28 Aralık 2025 06:49
Soğuk buhar yapıp sırtına pat pat vurun ve mutlaka burnunu açın yoksa ilerliyor günde 4-5 kez yapabilirsiniz ve uyurken sırtına yıkanmamış koyun yünü koyun ısıtıp daha kolay atlatıyorlar. Bebekler küçük yağ içirmeyin ve iyod tehlikeli bilmeden yapıldığında troid sorunu yaratıyor.
K
Kevser K. ..
28 Aralık 2025 06:53
Osman hocanın videolarına bakın mutlaka
B
Berna Y. K.
28 Aralık 2025 06:57
Teşekkür ederim
G
Gonca S.
28 Aralık 2025 10:28
Bebeğim 6 aylık daha küçük lere tabıkı icirmeyin ama ilaçta kullanımayan ben şuan özel formül udi yagı ve spreyı kullanıyorum daha rahat atlatıyor atesı olursa yukseılırse müdahale ediyorum cunkı ateş demek savaşıyor demek tabı bu benim fikrim ve yaptıklarım saglık tavsıyesı değil bız bu sekılde rahat atlatıyoruz burun temızlıgu çokı önmli sümük ve balgamı atıyor