Acil Lütfen 😭
198 görüntüleme
E
Ebru A. ..
20 Aralık 2025 21:45
Kızım 1 yaş 2 aylık kolik bir bebekti doğumdan bir hafta sonra kabızlık başladı yeni 1 ay düzelme var doğduğundan beri huzurluuyuyan bir bebek değil gece o kadar dönüyor yutkunuyor mırıldanı ki uykularım haram 1 yıldır reflüden şüpheleniyorum yurt dışındayım napmam gerek bilmiyorum ne vermeliyim ki reflüsü dursun
N
Nur A.
21 Aralık 2025 02:54
Reflü gemelde bir yaşta geçer ve şiddetli kusma olur fışkırır tarzda sizin durumunuz istemsizce süt alerjisini aklıma getirdi vücutta döküntü kakada mukus vs başka şikayeti varsa değerlendirin bence
E
Ebru A. ..
21 Aralık 2025 09:33
Yok ne kakada mukus ne de deride döküntü yok bunlar
N
Nur A.
23 Aralık 2025 17:06
Reflü için şurup var ilaç eczaneden onu alın eminseniz
E
Ebru A. ..
23 Aralık 2025 17:11
Yurt dışındayım ben burda var mıdır dediğiniz o şurup
S
Sibel O. A.
23 Aralık 2025 17:25
Reflü için (gaviscon) şurubun bir de toz şeklinde olanı oluyor , biz toz halinde olanı kullanıyoruz. Bize alerji dr yazmıştı, bir dr götürün yine de.
N
Nazlı N. K.
23 Aralık 2025 17:46
Merhaba bebeğinizde özellikle gece uyurken ara ara ağız şapırdatması nadirde olsa öksürük ya da hırıltı oluyor mu?
Bir de emziriyor musunuz mama mı veriyorsunuz mama veriyorsanız direkt uykuya geçerken yedirerek mi uyutuyorsunuz
Bir de emziriyor musunuz mama mı veriyorsunuz mama veriyorsanız direkt uykuya geçerken yedirerek mi uyutuyorsunuz
E
Ebru A. ..
23 Aralık 2025 17:55
Merhaba ağız şapıtdatmas değil sürekli yutkunmaya çalışıyor hırıltı oluyor emzirmiyorum mama veriyorum genelde yatmadan önce içiyor gazını çıkartıyorum
S
Sibel O. A.
24 Aralık 2025 07:52
Emziriyorum , ağzını sankidiş varmış gibi kaşıyor gibi yapıyor bunu neyden yapıyor bilmiyorum, ara ara öksürdüğü oluyor
N
Nazlı N. K.
24 Aralık 2025 09:47
Ebru hanım size yukarıda yazdığımız şikayetler vardı bizde de doktor reflüden şüpheleniyorum dedi ilaç verdi bizede şükür geçti ama direkt yatarken yedirmemeye dikkat ederseniz belki düzelir
E
Ebru A. ..
24 Aralık 2025 10:37
Nazlı hanım çok teşekkür ederim cevaplarınız için peki sizin çocuğunuz kaç yaşında ve gece besliyormusunuz çünkü ben gece bir defa besliyorum
E
Ebru A. ..
24 Aralık 2025 10:39
Sibel hanım bebeğiniz kaç aylık ve kaşıma dediğiniz eliyle mi kaşıyor